![]() |
Havlıyorum,Tavlıyorum!... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Havlıyorum,Tavlıyorum!...![]() "HAVLIYORUM, TAVLIYORUM!" İnternette birçok konuda işlev üstlenen sitelerine şimdi de köpekler için "çöpçatanlık" sitesi katıldı ![]() AA muhabirinin aldığı bilgilere göre, "www ![]() ![]() ![]() Sitede, "gelin ve damat adayı" köpeklerin karşı cinste aradıkları kriterler, sahipleri tarafından sitedeki profillerine yazılıyor ![]() ![]() Kayıtlı 2 bin 300 eş adayının bulunduğu sitede, bugüne kadar tanıştırılan 170 çiftten 80'inin çiftleştirildiği belirtiliyor ![]() ![]() Adayların profil bilgilerine bakarak en uygun çiftlerin buluşmasını sağlayan site yöneticileri, köpeklerin ırk, yaş, kızan dönemi ve ikametgah adreslerinin birbirine yakın olmasına dikkat ediyorlar ![]() Uygun çift olduğu düşünülen köpeklerin bulunması halinde köpek sahiplerine "Müjde köpeğinize uygun damat ya da gelin adayı bulundu" mesajı ve karşı tarafın iletişim bilgileriyle resimleri gönderiliyor ![]() Bundan sonra karar köpek sahiplerine kalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zorro'nun eş bulmakta güçlük çektiğini ve artık yalnız yapamayacağını davranışlarıyla gösterdiğini ifade eden Nalıncı, "Bu sorunu nasıl çözebiliriz diye düşünürken aklımıza internet ortamında bir site kurmak geldi ![]() Böylece Zorro da kendi istediği özelliklerde bir gelin adayı aramaya başladık ![]() ![]() Nalıncı, sitenin sağladığı olanaklar sayesinde köpek sahiplerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, site sayesinde birçok köpeğin de sağlıklı bir eş bulma sorununun da çözüme kavuşturulduğunu ifade etti ![]() Köpeğine eş arayanların internet sitesine kolayca ücretsiz üye olabileceğini anlatan Nalıncı, sitenin hem köpekler hem de hayvan dostları için keyifli bir iletişim ortamı sunduğunu kaydetti
|