Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!! |
06-18-2008 | #1 |
|
Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!evet arkadaşlar çalışan eya staj yapan arkadaşlarım cvplayabilirler nasıl bir duygu sizce güzel gidiomu bu arada stajlar?:) |
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!! |
06-18-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!işler yoğun olmazsa güzel bazen çok yoğun oluyor yerine göre hem güzel hem zor
06-19-2008 | #3 |
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!öncelikle tşk edeirm gözyaşı yorumunu bizimle paylaştığın için haklısın ama ben güzle olsada yoruluyorum olmasada yah oturmak bile yoruyor bazen insanı:) |
07-06-2009 | #4 |
1die
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!çalısıpta kendı ayaklarının ustunde durabılmek kadar güzel bir şey yok
07-06-2009 | #5 |
Cloud
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Ben stajımı bitirdimşimdi yaz okuluna başladımYani üstten ders alıyorum Çalışmayı seviyorum=)
07-07-2009 | #6 |
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Maşallah Allah çalışma isteğinizi arttırsın inşallah:)
|
07-07-2009 | #7 |
Cloud
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Teşekkürler sudenaz:) Çalışmak hayatın bir parçası ise bunuda yerine getirelim ;) |
07-07-2009 | #8 |
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Güzel yorumun için teşekkürler Sevgili CloudNe kadar rahatsın:)
|
07-07-2009 | #9 |
delishhhh
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!çalışmak mükemmel bir olay bence hele daha önce çalışıp şimdi işsizseniz o zaman kıymeti daha çok anlaşılıyor çalışanlar bence değerini bilsinler evde oturup birşey üretememek kadar kötü bir olgu yok |
07-07-2009 | #10 |
yesimciwciw
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Çalışmak normalde çook güzel bir duygu fakat etrafındaki çalıştığın arkadaşlarında seninle güzel iletişim kurması bence çok önemliBir insan iş arkadaşlarını sevdikten sonra mesleğine dahada bir hevesle sarılır diye düşünüyorum yorucu olsa dahiii :):):)
07-14-2009 | #11 |
gencer20
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!bazen yoğun geçiyor birde işte beraber çalıştığım insanlarla anlaşa bilseydik herşey daha güzel olurdu diyorum |
07-18-2009 | #12 |
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Çalıştığın insanalrla anlaşabilmen çok önemli haklısınızHatta çalışanların diğerleriyle anlaşamaması bile size olumsuz yansıyor:)
|
07-19-2009 | #13 |
ışıl27
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!ınsanın kendıne guwenını artıran en guzel his
08-02-2009 | #14 |
Gözyaşı
|
Cevap : Çalışmak Nasıl Bir Duygu:)!!!Çok kişi olunca berbat az kişi olursa iş yerinde güzel |
|