Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düğün, dünya, kambersiz, olmuyormuş, zulümsüz, ölüm

Kambersiz Düğün, Zulümsüz Ölüm Olmuyormuş Dünya!

Eski 07-17-2009   #1
GöKKuŞaĞı
Icon1361

Kambersiz Düğün, Zulümsüz Ölüm Olmuyormuş Dünya!

Ahir zaman içinde, kalbur saman içinde… İnsan varmış, insanlık yokmuş…

Bu hikâyenin kahramanları iki çocukmuş
X çocuk, ‘made in chine’ damgasını yemiş olan playstation oyununda adam öldürürken; çilli çocuk, senaristi Çin askeri olan katliamda başrol oyuncusuymuş Bu oyun çilli çocuğun çok sinirini bozmuş
Çocuklardan biri olan X; beynini kirleten oyunda psikolojisini kaybetmiş O sırada çilli çocuk senaristlerin verdiği rolü beğenmediğini dile getirmiş Çinli senaristten “akıllı ol tokadı” yemiş Çilli çocuk hâlâ “ben sadece Rabbimin bana verdiği rolü oynarım” direnişindeymiş Çünkü Malcolm X; “Ben özgürlüğe inanan bir dine inanıyorum Ne zaman insanlarım için savaşmama izin vermeyen bir dini kabul etmek zorunda kalsam, o dinin canı cehenneme derim” demiş Çinli senarist, Budistliğine toz kondurmayan bir havayla, çilli çocuğun dünyasını cehenneme çevirmiş

Çilli çocuk, Çinli askerleri işaret ederek şunu demiş: Bak gördün mü, Kambersiz düğün, zulümsüz ölüm olmuyormuş dünya…
Çilli çocuk için bu hikâye fazlasıyla reelmiş Ahir zaman kaldığı yerden devam etmiş

Bıraktığın ahir zamanda, biri ağlayana karışır, biri Çağlayan’da çağlayana Bak şimdi çilli çocuk; Alışmalısın katliama(!)Ve bir cenaze töreni davetiyesi yollamalısın “gıyabi cenaze namazı kılmaktan bıktım usandım” diyen amcalara

NOT: okuduğunuz yazı, Çin malı bir hikâye ise; dandikliği Rabbime şikâyet edilsin! Çünkü ürettikleri adilikler, hikâye değil! Gıyabi hiç değil!

Nimet Sarı

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com