![]() |
Zeki Kadınlar... Zzzzüüüpeeerrr. |
![]() |
![]() |
#1 |
1die
|
![]() Zeki Kadınlar... Zzzzüüüpeeerrr. Karı & Koca
Bir çift hiç konusmadan arabayla yolda gitmekteydi ![]() tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu ![]() -"Akrabalarin mi?" Karisi "Evet" diye cevap verir ve ekler, -"Senin taraftan akrabalarim" Kelimeler Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandigina dair bir makale okuyordu ![]() ![]() ![]() -"Sebebi erkeklere herseyi tekrar etmek zorunda olmamizdir ![]() Yaradılış Bir gun bir adam karisina sordu: - "Ayni zamanda nasil hem bu kadar salak hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum " Karisi yanitladi: -"Aciklamama izin ver ![]() Konuşmama Cezası Kari koca evde problemler yasamaktaydi ve birbirlerine konusmama cezasi uygulamaktaydi ![]() 5:00 da is icin bir uçuşu oldugundan uyandirmasi gerektigini hatirladi ![]() Sessizligi ilk bozan (ve KAYBEDEN)kendisi olmamak icin, bir kagidin uzerine "Lutfen beni sabah 5:00 da uyandir ![]() bulabilecegi bir yere birakti ![]() oldugunu ve ucusu kacirdigini farketti ![]() ![]() Kagitta "Saat 5:00 ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Zeki Kadınlar... Zzzzüüüpeeerrr. |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Zeki Kadınlar... Zzzzüüüpeeerrr.![]() - "Ayni zamanda nasil hem bu kadar salak hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum " Karisi yanitladi: -"Aciklamama izin ver ![]() süper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|