![]() |
Erkekler Kadınlardan Ne Bekler? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?Bir erkek neyi bekler? ![]() GerÇek bir kadın bekler, annesinin besledigi gibi onu besleyen, ![]() Evini temiz,pak ve sıcak tutan, ![]() ![]() Dır dır nedir bilmeyen, ![]() Paranın kıymetini bilip alışveriş etmeyen, ![]() Bütün gün çalısıp, ![]() Bütün gece dans edebilien, ![]() Ve asla HAYIR! demeyen, ![]() Asla başı ağrımayan; ![]() Ve her zaman tedbirli, ![]() Yalnız kendisini sevecek, ![]() Ve şımartacak bir kadın… ![]() BEKLER…………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……………… ![]() ![]() COK BEKLER!!!!!… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler? |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?![]() ![]() Yazık ya çok beklemişler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?Alıntı:
![]() ![]() ![]() Valla daha değişik istekler vardı da ben eklemedim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?Erkeklere yaranılmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
empe123
|
![]() Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?Yaranılır Ne İstiyoruz Ki Sizden Sadece bizi mutlu Etmenizi Çok mu Zor??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gencer20
|
![]() Cevap : Erkekler Kadınlardan Ne Bekler?kadın dediğin zaman ilk önce besmele çekiyorum |
![]() |
![]() |
|