Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bil, sadece

Sadece BiL DiYe

Eski 07-05-2009   #1
sudenaz

Sadece BiL DiYe

GeL Diye DegiLSev Diye DegiLSadece BiL Diye!

Yanımdayken uzaklardasın yaklaşmak istiyorum izin vermiyorsun yüreğimi yüreğine sakladım oysa bilmiyor musun?

Yanındayken yakın olamadım şimdi gidiyorum artık yanında da olamayacağım Fark edecek misin yokluğumu, hissedecek misin yüreğindeki yüreğimin atışlarını

Bir umuttu belki sana olan duygularım; belki seversin umudu aslında her geçen günün sonunda bu umudum biraz daha tükeniyordu, tüketiyordun
Biraz daha eziliyordum söylediklerinle yada söylemediklerinle

Ne çok isterdim o yüreğin benim için çarpmasını, kalbindeki sevginin benim için olmasını, o sevgiyi karşılıklı yaşamayı

Ama hani söz vardır ya "Ben Seni Sevdim, Sen Beni Sevmesende Olur Zaten Aşk Budur"

Daha ilk günden umutsuzdu belki benim sevgim Ama tek suçlu ben miyim? Senin hiç mi katkın olmadı bu yüreğe…

Sen hiç bir zaman sonu olmayacağını bildiğim halde sevdiğim,yüreğimi vermekten korkmadığımsın

Suç olduğunu bildiğim halde işlediğim Günahımsın

Ama sen benim için hala Canım, Canımdan öte Hayatım, Canımın İçi, Koca Bebeğim, Nazar Boncuğumsun

Seviyorum Bu Sevginin Seninle Bitmeyeceğine İnanacak Kadar

Gel diye değil, Sev diye değil Sadece Bil Diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sadece BiL DiYe

Eski 07-08-2009   #2
Cloud

Gel diye değil, Sev diye değil Sadece Bil Diye

Güzeldi sudenaz Emeqine saqlık:)

Eski 07-08-2009   #3
sudenaz

Seninde okuyan gözlerine sağlık:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2009   #4
Gözyaşı

Yanımdayken uzaklardasın yaklaşmak istiyorum izin vermiyorsun yüreğimi yüreğine sakladım oysa bilmiyor musun?

Çok güzeldi anlamı çok büyük benim için

Eski 07-13-2009   #5
sudenaz

Okuyan gözlerine sağlık arkadaşım:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com