![]() |
Sadece BiL DiYe |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Sadece BiL DiYe![]() GeL Diye DegiL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanımdayken uzaklardasın ![]() ![]() ![]() Yanındayken yakın olamadım şimdi gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir umuttu belki sana olan duygularım; belki seversin umudu ![]() ![]() ![]() Biraz daha eziliyordum söylediklerinle yada söylemediklerinle ![]() ![]() ![]() Ne çok isterdim o yüreğin benim için çarpmasını, kalbindeki sevginin benim için olmasını, o sevgiyi karşılıklı yaşamayı ![]() ![]() ![]() Ama hani söz vardır ya "Ben Seni Sevdim, Sen Beni Sevmesende Olur ![]() ![]() ![]() Daha ilk günden umutsuzdu belki benim sevgim ![]() ![]() Sen hiç bir zaman sonu olmayacağını bildiğim halde sevdiğim,yüreğimi vermekten korkmadığımsın ![]() ![]() Suç olduğunu bildiğim halde işlediğim Günahımsın ![]() ![]() Ama sen benim için hala Canım, Canımdan öte Hayatım, Canımın İçi, Koca Bebeğim, Nazar Boncuğumsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum Bu Sevginin Seninle Bitmeyeceğine İnanacak Kadar Gel diye değil, Sev diye değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sadece BiL DiYe |
![]() |
![]() |
#2 |
Cloud
|
![]() Cevap : Sadece BiL DiYeGel diye değil, Sev diye değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzeldi sudenaz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Sadece BiL DiYeSeninde okuyan gözlerine sağlık:)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sadece BiL DiYeYanımdayken uzaklardasın ![]() ![]() ![]() Çok güzeldi anlamı çok büyük benim için
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Sadece BiL DiYeOkuyan gözlerine sağlık arkadaşım:)
|
![]() |
![]() |
|