![]() |
Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde Olanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Cloud
|
![]() Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde Olanlar![]() Kola içtikten sonra 1 saat içinde neler mi oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() İlk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar) ![]() ![]() 20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur ![]() ![]() 40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır ![]() ![]() ![]() ![]() 45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar ![]() ![]() 60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı) ![]() ![]() Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde Olanlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde OlanlarALLAH tan bıraktım teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
alper1482
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde OlanlarYa naparsam yapıyım vazgecemiyorum su koladan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde Olanlarben dedim bırakacam ve bıraktım eve sokulmasında bile kızıyorum ama bazı özel zamanlarda ayda yılda bir içerim oda en fazla 1 bardak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cloud
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde OlanlarFazla içmemeye gayret ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde OlanlarHer şeyin çoğu zarar
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde OlanlarFazla tükettiğim söylenemez ama güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık arkadaşım (;
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Katli
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde Olanlarkeşke bakmasaydım ya resme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Cloud
|
![]() Cevap : Colanın Zararları - Cola İçenlere Bir Saat İçinde OlanlarYorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ![]() Rica ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|