![]() |
Kalp Kırmayı Marifet Sayanlara ..! |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Kalp Kırmayı Marifet Sayanlara ..!Hiç kalp kırdınız mı veya kalbinizi kıran oldu mu?
Sanıyorum insan oğluna özgü duygular bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() Biz insanlarda durum başk¤¤¤¤albimiz kırıldığında tüm herşeyi unutursunuz,o olay sanki dünyanın en kötü olayıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar önce bir Anadolu köyünde görev yaparken,bir ihtiyar ile sohbet ediyordum ![]() ![]() ![]() ![]() “Kırma dostun kalbini, Onaracak ustası yok ![]() Soldurma gönül çiçeğini, Sulamaya ibrik yok ![]() Yüzünde,onca yılın çizgisi,ellerinde yıllarca toprakla uğraşmanın sağladığı nasırlarıyla ihtiyarcık böyle demişti ![]() ![]() ![]() “Cezaevleri boşuna hoca efendi demişti ![]() ![]() ![]() O günden sonra davranışlarıma,sözlerime,sosyal ilişkilerime daha bir dikkat eder oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüz insanı daha gerçekçi,sosyal ilişkiler hep karşılıklı çıkarlar ile donanımlı ![]() ![]() ![]() ![]() En güzeli geçmişte kalan dostluk değerlerine sahip çıkmak,bir birimize daha saygılı,daha hoşgörülü yaklaşabilmek,hepsinden önemlisi kişilere karşı içimizdeki o kahrolası “önyargıyı”yok edebilmek ![]() ![]() Yoksa o olmayan ustayı aramakla daha çook zaman harcarız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kalp Kırmayı Marifet Sayanlara ..! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kalp Kırmayı Marifet Sayanlara ..!Güzeldi teşekkürler
|