![]() |
Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Gazeteci Fatih Altayli’nin sundugu televizyon programina katilip da ‘Atatürk’ü sevmedigini’ söyleyen basörtülü ögrenci, bir anda medyanin boy hedefi oldu
![]() ‘Büyük’ bir gazete, internet sitesinde ‘Iste alçakligin geldigi son nokta’ gibi düpedüz hakaret içeren bir spot bile kullandi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuskusuz bu gibi ‘aykiri’ beyanlar karsisinda yapilmasi gereken ‘vay, nasil böyle düsünürsün’ diye köpürmek ve ‘medyatik linç’e girismek degil ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, gerçekten de Atatürk’ü nasil sevebilir ki? Bu ülkedeki muhafazakar Müslümanlar her gün ‘mürteci’ diye asagilaniyor, devlet kurumlari tarafindan ‘iç düsman’ ilan ediliyor, ‘kamusal alan’dan mahkeme karariyla kovuluyorlar ve bütün bunlari yapanlar sürekli olarak Atatürk’ü referans gösteriyor ![]() ![]() ![]() Bu durum karsisinda ne hissetmesini bekiyorsunuz ki bu insanlarin? Kendilerini sürekli ezen ve asagilayan bir ideolojik akimin idolünü nasil benimseyebilirler? Eger Atatürk’ü tüm yurttaslarin saydigi ve sevdigi ulusal bir sembol haline getirmek istiyorsak - ki buna ihtiyacimiz var - o zaman yapilmasi gereken onu bu ideolojik sablondan çikarmak ![]() ![]() ![]() ![]() Bizde ise Atatürk giderek daha fazla ideolojiklestirildi, toplumun tümünün degil, sadece ‘merkez’inin sembolü haline getirildi ![]() Isin dogrusu su: Türkiye hala ideolojik bir devletle, bu ideolojiyi benimsemeyen kesimlerin çatismasini yasiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu otoriter sistemin ve onun yarattigi ‘lider kültü’nün herkes tarafindan güle-oynaya benimsenmesini beklemek, tek kelimeyle saflik olur ![]() ![]() Unutmayin ki sevgi dayatilmaz, kazanilir ![]() ![]() Mustafa AKYOL |
![]() |
![]() |
Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?! |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Yorum yapmıycağım diyeceğinize konuyla ilgili 2 satır yazabilirdiniz
![]() ![]() ![]() Kimsenin size dinsiz muamelesi yaptığı yok her seferinde bunu kendi kendinize söylüyorsunuz foumda ben en ufak birşeyle karşılaşmadım ![]() Bir köşe yazısı vardı ve bende bunu paylaştım yorumunuz içinde teşekkür ederim ![]() Tartışma halini almasını istemiyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!benim yorumum size yönelik değil zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Konuyu ben açınc cevaplamak istedim
![]() Sizede iyi forumlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cloud
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Daha hala bu şekilde düşünenleri kınıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
alper1482
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Bir kişiyi kimseye zaten zorla sevdiremezsinizki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Yorumun için çok teşekküler alper1482
![]() Sevgili cloud sana gelince düşüncelerine saygı duyarım ama geri falıymış şuymuş buymuş gibi ibareleri kullanman hakarete girer bu hiç hoş deği ve bunada izin vermem zaten! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Cloud
|
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Dini alet edinrek yapılan çalışmalar beni rahatsız etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger çaqdaş bir toplum olmamız gerekirse buda Atatürkün ilkelerinden gitmeliyiz ![]() Buda benim görüşüm sudenaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Atatürkü Nasil Sevebilir Ki?!Hala Atatürk hakkında böyle düşünüyorsak çok yazık bize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|