![]() |
Windows'a Rakip Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Windows'a Rakip GeliyorWindows'a rakip geliyor Sade, hızlı ve güvenli bir işletim sistemi geliyor ![]() ![]() İnternet devi Google, yakında piyasaya işletim sistemi sürüyor ![]() ![]() Yeni sistem, internette gezinti amacıyla geliştirilen "netbook" bilgisayarlara öncelikle yüklenecek ![]() Yeni işletim sistemi, şirketin Microsoft'un internet tarayıcısı İ ![]() ![]() Şirketten yapılan açıklamaya göre, "yeni işletim sistemi; sade, hızlı ve güvenli olacak ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Windows'a Rakip Geliyor |
![]() |
![]() |
#2 |
alper1482
|
![]() Cevap : Windows'a Rakip GeliyorAcıkcası bazı windows kullanıcıları windowsu o kadar benimsemişki:): herhangi bir internet sitesinde linux un yada baska bir işletim sisteminin avantajlarını yazdıgınızda yada herhangi bir işletim sistemini windowstan üstün buldugunuzu söylediğinizde üstünüze cullanıyorlar:) ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Bende windows kullanıyorum (XP) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|