![]() |
" İyi " Ol , " Çok İyi " Olma |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() " İyi " Ol , " Çok İyi " Olmaİyi ol fakat çok iyi olma
![]() Birazcık huysuz ol fakat çok değil ![]() Eğer sana rahatlık veriyorsa arada bir küfür de et ![]() Etrafındakilere mümkün olduğunca dostça davran müşfik ol ![]() Eğer bir gün kötü davranmanı gerektirecek bir durum karşısında kalırsan; bağır çağır kır dök ve unut! Her zaman ve her yerde eline geçen bütün saadeti yakala en ufak bir parçanın bile kaçmasına izin verme ![]() Yaşa her şeyden önce !yaşa ve sırf tesadüfen bu dünyaya gelmiş olduğun için laf olsun diye günlerini geçirme ![]() Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar şanslıysan; bütün kalbin ruhun ve bedeninle sev! Hayatını o şekilde yaşa ki; her an kendi elini sıkabilesin ve her gün faydalı olan hiç olmazsa bir şey yap ki; gecelerin yaklaşırken örtüleri üzerine çekip kendi kendine "Ben elimden geleni yaptım" diyebilesin ![]() Düşüncelerin neyse hayatında odur ![]() Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir ![]() W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : " İyi " Ol , " Çok İyi " Olma |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : " İyi " Ol , " Çok İyi " OlmaWilliam shakespeare yazıları gerçekten bir harika ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : " İyi " Ol , " Çok İyi " OlmaEvet Sevgili Gökkuşağı birkaç yazısını okumustum ve çokk sevmistim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*JuLieT*
|
![]() Cevap : " İyi " Ol , " Çok İyi " OlmaDüşüncelerin neyse hayatında odur ![]() Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir ![]() ![]() Teşekkürler emeğinize sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : " İyi " Ol , " Çok İyi " OlmaBen tsk ederimm yorumunuz için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|