![]() |
Şerefine Değil, Şerefsizliğine |
![]() |
![]() |
#1 |
Cloud
|
![]() Şerefine Değil, ŞerefsizliğineHerşey çoktan bitti…
Sana dair, içimdekilere dair ne varsa yalan yanlış ne varsa sahte olan yaşadığımız bir yalandı ![]() Aslında yaşamamıştık hiçbir zaman… Yalan olan, sahte olan her şey yüzleşecek bu mısralarda… Son kadehimi unutulman şerefine kaldırmıştım ![]() ![]() Uçsuz bucaksız kanadım belki ama hep sustum… Bu gece dibine kadar içmeliyim seni ![]() ![]() ![]() Sen hayallerimin, umutlarımın katili, sen ki hayatımda koca bir hiç… Unuttuğum deyip kutladığımda sensizliği… Unutulman şerefine kaldırmıştım son kadehimi Doldur kadehimi içiyim bu gece doya doya Bu kez; son seferdeyim, son seferimdeyim… Bu gece içiyorum dibine kadar seni… Şerefine değil, serefsizliğine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hayallerimin, umutlarımın katili, sen ki hayatımda ki koca bir hiç… Kadehler çarpacak birbirine, son kadehimi kaldırıyorum bu gece ![]() ![]() ![]() Son… Bu gece içiyorum dibine kadar seni… Doldur son kadehimi kaldırayım son bir kez Dibine vuruyorum gecenin Yudum yudum içiyorum… Son kadehimi kaldırıyorum bu gece Şerefine değil, sefersizliğine ![]() ![]()
|