|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dediğiniz, hayatta, keşke, yapmasaydım, şeyler |
![]() |
Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
aksel
|
![]() Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?HAYATTA KESKE YAPMASAYDIM DEDIGINIZ SEYLER VAR MI ? KESKE BU HAYATTA OLMSAYDIM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?Yapma aksel değerlendirmesini bildikten sonra bu hayat sıkıcı olsada güzeldir,sana bunu söyleten nedir bilemiyecem ama buna değmez ![]() ![]() ![]() Keşke shakiranın istanbuldaki konserine gitseydim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?Keşke ofluyu kırmasaydım yaw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?Ofluyu kimse kıramaz,kimse ofluya kırılmadıkdan sonra ![]() Ben yine keşke shakiranın konserine gitseydim diyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?ben keşke o kavgayı ayırmaya çalışmasaydım: boşu boşuna dayak yemezdim ![]() beyin kanaması geçirmezdim ![]() kafatasım üç yerinden çatlamazdı ve hala sol kulağım duyuyor olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() keşke ayırmasaydım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?keşke memur olmasaydım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1die
|
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?var 1 kez Anneme çok sinirli bi anımda neredeyse tokat atacaktım valide şok oldu kaldı,elbette vurmadım ama kalkan elımı saatlerce duvara vurdum vurdum vurdum hiçte acımadı,hissetmedımde,çok seneler geçti üstunden çok ama keşke dedıgım olmasaydı tek an budur hayatımda milyonlarca kez özür de dılesenız olmyor olmuyor olmuyor
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Hayatta Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şeyler Var mı?bence keşke günahtır (bir yerde de okumuştum) bu yüzden hayatımda keşke dememek için çalıştım ve çalışıyorum ama böyle olunca hayat olmuyo be keşke keşke dedirtecek şeyler yapsaydım :D:D:D:D:D (ne ironik adamım :D)
|