Elimde Kaldı Umutlarım |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Elimde Kaldı UmutlarımHer sabah hüzünle karışık bir umut var içimde ![]() Sensizliğin hüznünü yeni bir günün seni getireceği umuduyla bastırıyorum![]() Her doğan gün yeni bir umut yeni bir arayış benim için![]() Belki sana kavuşacağım zamana bir gün daha yaklaşıyorum;Bu gün değilse yarın ![]() ![]() ![]() Kimbilir belki de yalnızca kendimi kandırıyorum ![]() Gittiğinden beri hep yalnızlık şiirlerine takılıyor gözüm ![]() Bir başıma değilim ama sensizlikten yalnızım ![]() Terk edip gidilmek en çok nasıl koyar insana ![]() En iyi ben bilirim ! Gitmelerin gidenlerin arkalarında bıraktığı çaresizlikleri en koyu özlemleri![]() ![]() ![]() Senin gidişinde ateş gibi çöktü yüreğime ![]() Hiç bir yağmur yetmedi içimde ki hasret ateşini söndürmeye![]() Ve hiç bir sevgi yetmedi senin özlemini gidermeye ![]() ![]() ![]() Ben her sabah beni sana götürecek yollarda yürüdüm ![]() Senin sevdiğin şarkıları söyledim yalnızca ![]() Ve gelmeyişinin her akşamında; Aslında doğduğunu hiç anlamadığım güneşle beraber battım bir kez daha ![]() ![]() ![]() Geceleri hep uyudum; Uyudum gün boyu çektiğim hasretini ![]() Rüyalarımda biraz olsun giderebilmek için ![]() Her şeye iyi gelen yaraları iyileştiren zaman hiç bu kadar acıtmamıştı yüreğimi![]() Binbir umutla sarıldığım sabahlar artık hiç doğmaz oldu ![]() Benim günümde gecemde karanlık şimdi![]() Ne ay uğruyor gecelerime ne sana benzettiğim yıldızlar parlıyor![]() Anlayacağın elimde kaldı umutlarım ![]() ![]() ![]() Sensizlik öyle bir yara oldu ki artık ![]() içimde öyle bir boşluk açtın ki; Bir gün olur ya geri dönersen kendi yaptığın boşluğa sen bile yetmeyeceksin![]() Orası hep boş hep paramparça kalacak![]() Büsbütün cam kırıklarıyla kaplı kalbim ![]() Ne zaman seni düşünsem ya da seni hatırlatacak en ufak bir şey görsem; O kırıklarla dolu yer batmaya başlıyor yüreğime ![]() Artık sabahları yalnızca hüzünle uyanıyorum ![]() Hiç bir şey beklemiyorum yeni günden ![]() Varlığında sensizliği yaşamaktansa içimde ki boşluklarla Boş umutlarımla![]() ![]() Sensizken alışırım ![]() ALIŞMAYA ÇALIŞIRIM YOKLUĞUNA! ![]() ![]() ![]() ![]()
|