![]() |
Özlemiyorum Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Özlemiyorum Seniİki çizgi arasından bakıyorum hayata
![]() ![]() Pamuk ipliğiyle döşenmiş basamaklarım Geçmişi kademe kademe siliyorum, Eylül'den kalma endişeli rüzgarlar savuruyor hüznü ![]() Geleceği düşünmekten korkan yanımla, Şimdiki zamanların kıyametlerini koparıyorum ![]() Artık aramıyorum hayata dair bir parça, Sol yanımda açılan delikten bakıyorum yaşama Yalnızca gözlerin var aklımda ![]() Puslu akşamlarda bir damla huzur arıyorum ![]() Sabahın altısı Soğuk havanın hükmetteği sokaklarda yürüyorum usul usul ![]() Gölgemden bile kaçıyorum artık ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Çok korkuyorum ![]() ![]() ![]() Yüzüme çarpan yağmur damlalarını besliyorum gözyaşlarımla Yere düşen her damlanın sesi büyüyor beynimde Yerdeki su birikintisinde bile aksini görüyorum ![]() Denizleri getiriyorum ayaklarıma, O bile ölü dalgalarla başından geçenleri kıyıya anlatıyor ![]() Hafif bir meltem esiyor ![]() Güneşin sıcaklığını ilk saatlerinde bastırmak için/ Tüm soluğunu harcıyor ![]() ![]() ![]() Bir ben anlatamıyorum seni kimselere Konuşmam yasak sanki ![]() ![]() Kim duyardı ki haykırsam ? Bağıra bağıra ağlasam yarınlarıma Sabahları uykulu sesiyle yatağıma uzanıp, Öperek uyandıran adam yok diye ![]() Kim / ne diyebilirdi ![]() ![]() Aynaların ters yüzüne senli hikayeler aksediyorum şimdilerde ![]() ![]() Hayır özlemiyorum senii ![]() ![]() Gözlerinin karasına hapsetmiyorum hiçbirşeyi ![]() Geceye kapatmıyorum düşlerimi ![]() Sabahları erkenden kalkmıyorum ![]() Saçlarımı sevdiğin gibi toplamıyorum ![]() Aldığın kazağı giymiyorum hiç ![]() Karyağdı çiçeklerini bile sevmiyorum ![]() ![]() Penceremdeki güvercinlerle konuşmuyorum ![]() ![]() Ve kıyamet dedikleri bir akşam ezanında, Duymuyorum beni çağırışını ![]() ![]() ![]() Bakmıyorum omzumdaki kiramen-kâtib'in ellerine ![]() ![]() Yazılan her vazifeyi kimsesizliğime adıyorum Geleceğin , geçmişini şimdiki zamanlara sığdıramıyorum ![]() ![]() Vakit geldi ![]() ![]() İpek kozasına bir kibrit çakmak istiyorum ![]() Ben gidiyorum sevgili/ Ama sana gelmiyorum ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|