![]() |
En Lezzetli Bulgur Pilavını Ben Pişiririm Diyorsan! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() En Lezzetli Bulgur Pilavını Ben Pişiririm Diyorsan!![]() 'EN LEZZETLİ BULGUR PİLAVINI BEN PİŞİRİRİM' DİYORSAN! Üsküdar’ın 500 yıllık tarihi mahallesi Bulgurlu’da Üsküdar Belediyesi’nin katkılarıyla Bulgur Pilavı Şenliği düzenleniyor ![]() 4-5 Temmuz Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek şenlik, 4 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’deki yürüyüş ile başlayacak ![]() Bulgur Pilavı Şenliğine gelenler; cumartesi akşamı pop müzik şarkıcısı Altar’ın, pazar akşamı ise Grup Anatolia’nın şarkılarıyla coşacaklar ![]() ![]() ![]() ![]() Yarışmanın birincisini, aralarında Emine Beder’in de bulunduğu ve mahalle sakinlerinden oluşan 10 kişilik jüri belirleyecek ![]() Bulgur Pilavı Şenliği’nde Üsküdar Belediyesi Turizm ve Folklor Derneği ekiplerinin halk oyunları gösterileri ile çocuklar için özel eğlenceler yer alacak ![]() ![]() ![]() İrtibat Tel: 0 216 531 30 40 Şenlik Alanı: Bulgurlu Caddesi, Shell Benzin İstasyonu Yanı Bulgurlu - Üsküdar ŞENLİK PROGRAMI 4 Temmuz 2009 Cumartesi 16:00 Çocuk Eğlenceleri 18:00 Şenlik Yürüyüşü ( Söğütlüçayır Parkı- Shell Benzin İstasyonu Yanı) Üsküdar Belediyesi Halkoyunları Ekibi Gösterileri Dernek Standlarının Açılışı Konser - Altar İkram – Bulgur Pilavı ve Ayran 5 Temmuz 2009 Pazar 12:00 Dernek Gösterileri 16:00 Çocuk Eğlenceleri 19:00 Bulgur Pilavı Pişirme Yarışması Konser - Grup Anatolia İkram – Bulgur Pilavı ve Ayran ![]()
|