![]() |
Ölümsüz Kırmızı Güller |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Ölümsüz Kırmızı GüllerÖLÜMSÜZ KIRMIZI GÜLLER
![]() ![]() ![]() ![]() Kan rengi, kıpkırmızı güllere bayılırdı ![]() adaştı da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgililer Günü'nü kapının önünde bulduğu enfes fiyonklarla süslü kucak dolusu kırmızı güllerle kutlardı ![]() ![]() Hatta, eşini kaybettiği yıl dahi kapısı çalınmış, gülleri kucağına bırakılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Her yıl güllere iliştirdiği karta aynı cümleleri yazardı: "Seni, geçen sene bugünkünden, daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Birden, bunların son gülleri olduğunu düşündü ![]() ![]() ısmarlanmış olmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten her seyi önceden planlamayı ve yapmayı severdi, yumurta kapıya gelmeden ![]() ![]() ![]() Gülleri özenle içeri taşıdı ![]() ![]() ![]() ![]() Vazoyu da konsolun üzerine, eşinin kendisine gülümseyen fotoğrafının yanına koydu ![]() oturup saatlerce güller ve fotoğrafı seyretti sessizce ![]() ![]() bilmeyen bir yıl geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir sabah kapı çalındı ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı gülleri, üzerinde küçük kartıyla birlikte eşikteydi ![]() ![]() Sevgililer Günü'nü kutluyordu ![]() ![]() içinde doğru telefona gitti ![]() ![]() ![]() ![]() Onu bu kadar üzmeye kimin hakkı vardı ? "Biliyorum" dedi, çiçekçi ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon edeceğinizi de biliyordum ![]() ![]() çok önceden ısmarlamış, parasını da ödemisti ![]() ![]() yapardı zaten, hiç şansa bırakmazdı ![]() ![]() Bu çiçekleri size her yıl yollayacağım ![]() kendi el yazısıyla ![]() ![]() ![]() Ölümünden sonra çiçeklere iliştirmemi istediği kart ![]() ![]() ![]() Rose hıçkırıklar arasında teşekkür ederek telefonu kapattı ![]() Parmakları titreyerek zarfı açtı ![]() ![]() " Merhaba gülüm" diye başlıyordu, kart ![]() ![]() ![]() Umarım senin için çok zor olmamıştır ![]() hissedebiliyorum ![]() kimbilir? Sevgi paylaşıldığında yaşamın tadına doyum olmuyor ![]() Seni kelimelerle anlatılmayacak kadar çok sevdim ![]() bir eştin dostum, sevgilim benim ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini bırakma ![]() ![]() Onun için bundan sonraki yıllarda güller hep kapımızda olacak ![]() Onları kucağına aldığında paylaştığımız mutluluğu ve kutsandığımızı düşün ![]() ![]() ![]() seveceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluğu yeniden yakalamaya çalış ![]() biliyorum ama bir yolunu bulacağına eminim ![]() ![]() ![]() ![]() Güller, senin kapıyı açmadığın güne dek gelmeye devam edecek ![]() eve dönüp dönmediğini kontrol edecek ![]() emin olarak gülleri ona verdiğim yeni adrese getirip seninle yeniden ve ebediyyen kavuştuğumuz yere bırakacak ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM GÜLÜM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|