Doğaseverler Çat Yaylasında Buluştu
DOKADAK tarafından geleneksel olarak düzenlenen hafta sonu doğa gezilerine devam ediyor 
Yaylada Cancık dinlenme tesislerinde içilen kan kırmızı Rize Çayı ile yol yorgunluğu giderildikten sonra grup lideri Şükran Kavasoğlu öncülüğünde Çat Vadisini ayakları altına alan Çat Köyüne yüründü DAKADAK Doğaseverler, 2 saati aşkın yürüyüş boyunca; rengarenk mis kokan çeşit çeşit çiçekler ve doğanın bahşettiği güzellikleri seyretme imkanı buldu Gezide ayrıca Çamlıhemşin’in 15 kilometre güneyinde ve Fırtına Deresinin batı yamaçlarında kurulan ve denizden 750 metre,dere yatağından ise 100 metre yüksekliğinde bulunan 13 YY da Kommenoslar tarafından yaptırıldığı sanılan ve restoresi bu tamamlanan Zil kale gezildi Geleneksel olarak sürdürülen doğa yürüyüşünün bu haftaki etkinliğin ikram bölümünde Pazar ilçesi Hamidiye mevkiinde hizmet veren Balıklı Bahçe Dinlenme Tesislerinin Değerli işletmecisi Mevlüt Ali Biber tarafından Doğaseverlere kırmızı pulu alabalık ikram edildi Yapılan ikramın ardından Tulum ve Kemençe eşliğinde horonlar oynandı şarkılar söylendi
Geziden görüntüler