![]() |
Mümkün Olsaydı |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Mümkün OlsaydıMÜMKÜN OLSAYDI Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı: Ona işaretparmağımı kaldırıp yasaklar koymaklar yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim ![]() Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha çok yakınlık kurmaya çalışırdım ![]() Onu sadece gözlerimle izler, saat kısıtlamaları koymazdım ![]() Daha bilgili olmaya çalışır, daha çok şefkat gösterirdim ![]() Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar, uçurtmalar uçururdum ![]() Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyun oynardım ![]() Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederdim ![]() Onunla daha az çekişir, ona daha çok sarılırdım ![]() Önce benlik saygısı kazanmasını sahlar, sonra bir ev almaya çalışırdım ![]() Ona her zaman katı davranmaz, onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim ![]() Güç konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mümkün Olsaydı |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Mümkün OlsaydıFARKLI YAKLAŞIMLAR, FARKLI SONUÇLAR Dr ![]() ![]() Dr ![]() Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba harcıyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yürümüyor ![]() ![]() ![]() Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir neden yokken sinirleniyor ![]() ![]() Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımına üstlenmek isteyip istemediklerini sordu ![]() Öğrenciler bunu yapamayacaklarının söylediler ![]() ![]() Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başladı ![]() Fotoğraftaki, doktorun altı ayaklı kızıydı ![]() |
![]() |
![]() |
|