Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ... |
06-24-2009 | #1 |
stinq
|
Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...merhaba seviqiLi forumsinsi üyeLeri ben stinq oLarak sunu söLemek istiyorum ben asLında bu forumun coq esqi üyeLerindenim coook daha [KAPLAN] ının qözde üye oLdıuqu zamn kayıt oLmustum neyse konuya qeçim: ben eskiden resim paylasımayı biliyordum ama şimdi unutmusum Lütfen ayrıntıLı anLatırmısınız serbest forum oLduqu için burda pyLaştım şimdiden emeqiniz için tşkLer
06-24-2009 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...Ailemize tekrar hoşgeldiniz Gözde üyelik zamanlarımda ailemizin yönetiminde kim vardı hatırlıyor musunuz acaba ? O kadar zaman geçti ki, açıkcası ben bile unuttum :) Bilgisayarınızdan mı bir resim aktarmaya çalışıyorsunuz yoksa internette var olan bir resmi mi ? |
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ... |
06-25-2009 | #3 |
siLveRghoSt
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...O zamanlar gözde üyelik var mıydı ki? |
06-25-2009 | #4 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...Ben ilk gözde üyelerden biriydim sanırım :) |
06-25-2009 | #5 |
siLveRghoSt
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...1 numaralı üye olduğunuza göre öyle olduğuna eminim |
06-25-2009 | #6 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...Haklısınız biraz öyleydim :) Sonra gözden düşünce böyle oldu işte |
06-25-2009 | #7 |
siLveRghoSt
|
06-25-2009 | #8 |
stinq
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...sadece internetten bide hatırladıqıma qöre senin resmin öLe deildi kaplan oturan bi kaplan vardı sonra o zmnqi üyelerden yasin vardı sonraaa chile_kesh die biri vardı ban yemiş hatırladıqlarım bu kdr ama en önemLisi arada bir böyLe bi hatıraları tazeLemek iyi oLuor |
06-25-2009 | #9 |
TiFus
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...Çok Güzel :D :) |
06-25-2009 | #10 |
stinq
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...saoL TiFus ancak benim aciLen resim koymayı öqrenmem Lasım biLiorsan payLasırmısn |
06-25-2009 | #11 |
TiFus
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...Resmi Koymuşsun Zaye Neyse Anlatıyım Özel Mesajlara Gir Yanda Sağda Avatar Var Ordan Halledersin :) |
06-29-2009 | #12 |
stinq
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...saoL TiFuS bide [KAPLAN] o zamanqi üyerLerden 02yakup vardı bendim o sinsiüye'dim |
06-29-2009 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Çook AciL LütfeN BkrmısınıZ...Güldürmeyi başardınız sağolun yanlız bende eskiyim ama kaplan paton du sanırım sen yanlış hatırlıyorsun neyse konuya geçelim mesaj gönderdiğinyerde renkli sarı işaret var yeşil ve güneşe benzer oraya tıkla kopyalayacağın resmin url adresini yapıştır