Hey Sen Stratejik Müslüman! |
06-28-2009 | #1 |
KRDNZ
|
Hey Sen Stratejik Müslüman!Büyüklere Masallar I Beyin fırtınası yapmak gerekiyormuş, belgeler hazırlamak, raporlar sunmak, istatistik ilminden de yararlanmalıymışız bu arada Vermeden alınmazmış, onun için azcık elimiz açık olmalıymış Komşumuza cömert davranmalıymışız Onlar da insanmış O topraklarda onların da hakkı varmış Gazze bana Kudüs bana Ramallah bana… Olur mu canım, İsrailliler nerede yaşayacak! Hem kim dedi size topraklarınızı satın diye, akılsız başın ceremesini ayaklar çekermiş E şimdi göç göründü hadi düşün yollara, satmadan önce düşünseydiniz kardeşim! Teröristler olmasa İsrail bu kadar saldırgan olmazmış, hata biraz da bizdeymiş Özeleştiri yapmak gerekiyormuş İntihar! eylemcileriyle de olmazmış bu iş Hem günahmış intihar etmek, dinen cevaz yokmuş bu işe Sen oraya buraya taş atarsan tabii esir alırlarmış bakanlarını Bundan ala suç olur muymuş! Mossad’da çalışanlar da ekmek yiyiyormuş, çoluğu çocuğu varmış, yoksa iş mi kalırmış onlara! He birde Hamas olursa olmazmış O seçimlerde de zaten bir sakatlık varmış, Filistin halkının Hamas’ı seçmesi demek sonlarını seçmeleri demekmiş Allah akıl fikir versinmiş bu insancıklara! Arap ülkeleri ne yapsaymış! İsrail’le arayı bozmak daha da kötüleştirebilirmiş işleri Hele Amerika’yı aldın mı karşına! Adamların atom bombası varmış Ama bu arada İran’ın nükleer çalışmalarını durdurması gerekiyormuş, atom bombası sağlığa zararmış Hem yanıbaşımızda, radyasyonu bizi de vururmuş! Bu Ahmedi Nejad’da da bir işler varmış Nerden alıyormuş bu cesareti, şüphelenmek lazımmış Mış mış mış… II
Sen stratejik Müslüman! Sanadır sözüm Bil ki ben senden değilim bu bitmeyecek savaşta! Sloganlarım hayatımdır, yaptıklarımdır benim Hayatım iman ve cihaddır Bil ki zaferle mükellef değilim, savaşmaktır hedefim Düsturum; zalim yönetici karşısında Hakk’ı haykırmaktır Susturamaz kimse beni Ben bir taşla kaç tağut devireceğimi hesaplamam senin gibi Taşlarım küfrün kalbinedir, ebabiller ise yardımcım Bilimle de işim olmaz benim İlmim Allah’ın ilmidir Yalnız O’nun için öğrenir Yalnız O’nun için uygularım O’nu bulacaksam okurum kitapları… Filistin’i o stratejik ağzına alma sakın Bırak kalsın şiirlerde Sen git Şaron’la otur masaya Yakışır sana Ama sakın bana teklif etme Benim mücadelem masa başlarında değil Gazze’de, meydanlarda, harap şehirlerde, sınırlarda… Öyle kolay bitecek türden değil benim ki El sıkışmak yok benim kitabımda Kanımla sulamadan tüm Filistin topraklarını İntifadayım ben Taşlar sapanlar bekler beni Yolum uzun ama sonu aydınlık Ben “o erlerden”im Kuran bahsediyor benden Ne mal ne mülk ne para ne ün Hiç bir şey vazgeçiremez beni yolumdan Allah öyle bir sabitlemiş ki ayaklarımı Gelsin söksün bakalım İsrail tankları! Ben bir mücahid(e)im Sen görmemişsin hiç mücahid(e) Cihad marşları yüreğine sızmamış hiç Ondan böyle olur olmaz konuşuyorsun! Bugün maddiyatımı gönderiyorum Filistin’e Hiç düşünmeden, şüphe etmeden Buradaki mücahidlerden oradakilere selamımı gönderiyorum Yarın ise ruhum ve bedenim utanç duvarının dibinde olacak Sözleşelim istersen, gel gör beni Eğer görürsen buldozerler önünde biri Rachel misali Bil ki o benim… Tanıman için beni yakama kırmızı gül takmak isterdim Ama yok buralarda, kurutmuş bombalar buradaki çiçekleri Ben Kudüs’üm Ben Gazze’yim Ben Ramallah’ım Ve her şehir Filistin’in hayat damarıdır Ve damarlarımı kesmeye hiç niyetim yok Vermeye niyetim yok! Rakamlarla da işim olmaz Hesabını yapamadım bu güne kadar ölen anaların Kayıtlarını tutamadım yıkılan evlerin Kusura bakma hazırlayamadım sana Şöyle kalın bir kaza raporu! Oysa ne de çok işine yarayacaktı o rapor Analiz edip, barış yolunu gösterecektin bize! İstişhadı intihar yaptın Buna kendini de kandırdın Allah yolunda ölenleri dinden de çıkardın ya Helal olsun be stratejik müslümanım sana! Senin aranda iyidir şimdi bizim Arap şeyhleriyle Sizin tayfadan Hamas’ı tehlike gören gruptan Suya sabuna dokunmayan ama söze gelince En çok düşünen Filistin’imi! Amerika’dan korkmayın hiç Atom bombası benim yüreğimde Bir gün öyle bir infilak edecek ki Ne zalim kalacak ne zulüm… Ve bir gün öyle bir haykıracağım ki içimdekileri Madde 163 var bitiriyorum şimdi!!! |
|