Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçek, kelebek

Kelebek Ve çiçek

Eski 06-28-2009   #1
KRDNZ

Kelebek Ve çiçek

Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi Adam üzgündü… Neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu
Sonra şöyle düşündü: Allah’ın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki…
Ve sorgulamamaya karar verdi
Bir zaman sonra adam bıraktığı dileğinin peşinden gitti Ne durumda olduğunu merak etti Fakat gördüklerine inanamadı Dikenli ve çirkin kaktüsten çok güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı Ve göz zevkini bozan tırtıl güzel bir kelebeğe dönüşmüştüAllah ne yaptığını bilir O’nun yolu her zaman en doğrusudurBize tamamen yanlış görünse bile
Eğer Allah’tan birşey isterseniz ve size O başka bir şey verirse güvenin O’nun sizin her zaman ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz
İstekleriniz… Her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir Allah dileklerinizi her zaman yerine getirir O yüzden kuşkulanmadan ve şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin Bugünün dikeni, yarının çiçeğidir

Allah seçimi O’na bırakanlara en iyisini verir… Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler…

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com