![]() |
Şu itiraflara bi bakın pişman olmazsınız |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Şu itiraflara bi bakın pişman olmazsınıztiraflara bakarmısınız ![]() ![]() ![]() ![]() deremede; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl: İstanbul Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp, ´Bunlar taze mi?´diye sormuştu ![]() hemen yapıştırdı: ´Yok abla, pil takıp oynatıyoruz ![]() ********** audrey hepburn; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 33; Ülke: ABD Yer Bahariye, İstanbul ![]() polis arabasındaki megafondan bir anons yükseliyor: "X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz ![]() megafonundan duyulan anons ise şu: "Lütfenini yiyimm Mistafaaaa ![]() polisi yaaaa ![]() ********** skyonlife; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: İstanbul Polis anonslarına bir ek de benden ![]() ![]() tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan cümle: "İftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruz ![]() cevap evlere şenlik: "Komiserinkinde susam olmasın ![]() komiserinkinde susam olmasın ![]() ********** garson; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; Ülke: İngiltere Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar ![]() duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: "Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz ![]() ********** muhendisbasketci; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti ![]() yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı ![]() ********** sonbahargüneşi; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl: İstanbul Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi: "Gelin hanım köşede, isteyen takabilir ![]() ********** şirinmaggie; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Muğla Arkadaşımın sevgilisi komiser ![]() 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anonsu gelmiş ![]() diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız ![]() diye fırça atmış ![]() krizine sokmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********** uyurdagezerim; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 18; İl: İstanbul Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru yürüyordum ![]() arabası vardı ![]() yaklaştı ve bombayı patlattı ![]() ![]() ********** atillatheturk; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl: Eskişehir Bugün radyoda duyduğum kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim ![]() Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve içinde bir çok sorunun olduğu formu doldurmaya başladım ![]() şeklindeydi ![]() çizdirmek istemediğim için "evet" cevabını işaretledim ![]() hemşireye verirken gözüm o soruya takıldı ![]() ![]() "Son iki yıl içinde eşcinsel ilişkiye girdiniz mi?" diye soruyormuş ![]() Blimum HIV testlerinin yapılmasını beklemek için saatlerce lobide oturdum ![]() Üstelik bu da yetmiyormuş gibi o güzelim hemşireye de rezil oldum ![]() benim elin hemşiresini etkilemek ![]() ********** pıtırkurt; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: İstanbul Öğrencim,verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış ![]() "Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi" dedi ![]() ki kızamadım ![]() ![]() ![]() ********** içısıtan; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 39; İl: Ankara Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum ![]() yapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gördüm ![]() istasyondan ayrıldı ![]() ![]() dileyerek "Arabaları karıştırmışım ![]() ![]() merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum: Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı ********** gabrielversus; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; Ülke: Almanya Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu: "Gençler alkol var mı?", cevabımız: "Yok valla, hepsini içtik ![]() alıntıdır
|