Kız Arkadaşı Erkek Çıktı! |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Kız Arkadaşı Erkek Çıktı!![]() KIZ ARKADAŞI ERKEK ÇIKTI! İki yıldır beraber yaşadığı kız arkadaşının eskiden erkek olduğunu öğrenince cinnet getirdi ![]() Rusya'da meydana gelen olay şaşkınlık yarattı 33 yaşında Vladimir F , 2 yıldır beraber olduğu Kamilla adlı kız arkadaşının eskiden erkek olduğunu öğrenince cinayet işledi![]() Vladimir F polise verdiği ifade de cinayeti neden işlediğini anlattı Vladimir, Kamilla'yla 2 yıl önce St Petersburg'a yaptığı bir gezi sırasında tanıştığı ve ondan sonra beraber yaşamaya başladıklarını söyledi![]() Kamila'nın geçmişi hakkında pek konuşmadığını ifade eden Vladimir F , "bu durum canımı çok sıkıyordu En son Kamilla'ya evlenme teklif ettim Ama ciddi bir şeye hazır olmadığını söyleyerek teklifimi reddetti Bende aldatıldığımı düşündüm ve onun e-postalarını okuyarak bir şeyler bulmaya çalıştım ama herhangi bir şey bulamadım" dedi![]() E-postaları okurken dikkatini başka bir şey çektiğini kaydeden Vladimir F , Kamila'ya gelen maillerde ona başka bir isimle hitap edildiğini fark ettiğini söyledi![]() Tüm maillerde Kamilla'ya 'Kirill' olarak hitap edildiğini kaydeden Vladimir, Kamilla'nın e-postaları arasında dolaşırken onun bir kaç sene önce Avusturalya'ya giderek cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu öğrendiğini kaydetti ![]() Bu olayı gururuna yediremediğini itiraf eden Vladimr,"Ne yapacağımı şaşırmıştım Adeta şok yaşıyordum Gidip bir silah aldım ve Kamilla eve gelince onu öldürdüm" dedi![]() İhanete uğradığını ve bunu kendine yediremediğini için Kamilla'yı öldürdüğünü yazan bir intihar notu bırakan Vladimir, bileklerini keserek intihar etmek istedi İntihar girişiminde başarılı olamayan Vladimir, cinayetten yargılanacak
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Kız Arkadaşı Erkek Çıktı!İnsanları tanımak o kadar kolay değil insan 20 yıllık eşini bile tanımıyor bazen sorulan anketlerde cevaplar zor geliyor : )
|