TiFuS Yeni Görevinde Başarılar... |
|
|
#1 |
|
ysnkrks
|
TiFuS Yeni Görevinde Başarılar... Forumdaki En Samimi Arkadaşım TiFuS"a Yeni Görevinde Başarılar Dilerim![]() ![]() ![]() :Lazogli616 1:![]() ![]() :Lazogli6 161:![]() ![]() :Lazogl i6161:![]() ![]()
|
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar... |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Yeni görevin hayırlı olsun tifus
|
|
#3 |
|
perinaz
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...![]() ![]() :Lazogli616 1:![]() ![]() :Lazogli6 161:kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim işallah işinin hakkını verirsin allah yardmcın olsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Equinox
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar... Moderatörlük olmayınca müdürlüğe razı olmuşsun bakıyorum ![]() Elbette şakası bir yana tebrik ederim TiFuS
|
|
|
|
#5 | |
|
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Alıntı:
![]() ![]() Sen Bir Tanesin ysnkrks, Abi Her Şey İçin Saol ![]() ![]() ![]() Siz Gerçekten Ailem Gibisiniz |
|
|
|
|
#6 |
|
TiFus
|
|
|
|
#7 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Hayırlı olsun Tifus
|
|
#8 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Sonunda muradınıza erdiniz:)Tebrik ederim Tifus
|
|
#9 |
|
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Şengül Abla Bir An Unuttun Sandım :D:) Saol Şengül Abla İzindeyiz Sende Ayrıca Saol Gökkuşağı Gökkuşağı Senin İçin Bu Gün Yağmur Yağdırıp Güneş Çıkarıcam :d Sonrada Sen |
|
|
|
#10 |
|
sonbusem19
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...bende basarilar dilerim ne oldugunu tam olarak anlayamasamda |
|
|
|
#11 |
|
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Saol Buse Sende Hoşgeldin Siteye Müdürlüğü İlerde Anlarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
sonbusem19
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...o kadar zor bisey mide ilerde anliycam ya da ordan bakinca aptal gibi mi görünüyorum??? |
|
|
|
#13 | |
|
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Alıntı:
Sevgili buse sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün inşallah:)Sevgili TiFus yeni görevin hayırlı olsun diyorum Başarılı olacağına ve ailemize büyük katkı sağlıycağından şüphem yok Ayrıca kıymetini bil zamanında bize böyle konu açan biri olmamıştı:)
|
|
|
|
|
#14 |
|
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Saol sudenaz abla saolsun beni çok seven abilerim var :) En Başta Ysnkrks , Erol Abi Eqionux Ve Diğerleri |
|
|
|
#15 |
|
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Evet haklısın bizi seven ablalarımız yok:) |
|
|
|