![]() |
Hiç Bir Aşk Masum Değildi... |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Hiç Bir Aşk Masum Değildi...Bir vardın bir yoktun papatya falları gibi Ne zaman gözlerinde kaybolsam yok oluyordun birden Özgürlüğünün başladığı yerde gidişlerin nüksediyordu ![]() Sahi sen hiç sevmedin ki Gözlerindeki güvensizlik sözlerinde sekileniyordu Ait olmak istemiyordun iki kelimeye Hiçbir aşk masum değildi ellerinde Göz kapaklarına sığmayan hayallerindi her şeyi alıp götüren Ve simdi yıldızlara bakma zamanı seni anlatıyorlar Bir varlar bir yoklar… ![]() Gündüze açılmayan gecelerde duvarlara seni yazardım belki bir gün yüzleşirisin diye… Çığlıklarımı hapsederdim gözlerimde bir gün karsılaşırsın belki diye Soluksuz yüzümde çizgileşen çizgilerle bakmak isterdim yüzüne belki eserinle övünürsün diye Yangın yüreğimde ağırlamak isterdim ellerini belki yaktığın yüreğin küllerini görmek istersin diye Sana karsı kifayetsiz sözlerimden biriktirdiğim suskun dudaklarımla bir çift laf etmek isterdim belki kelimelerin ağırlığında yıkılırsın diye… Vurgun yemiş bedenimi denizlerde balıklara yem etmeni görmeni isterdim belki balıklara dile gelir diye Göz yaşında boğulmuş göz kapaklarımı kapamanı isterdim belki simandaki yüzsüzlüğü hissetmezler diye… alıntı ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hiç Bir Aşk Masum Değildi... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Hiç Bir Aşk Masum Değildi...Zihnimde açtığın çıkmaz sokaklarda yürümeni isterdim belki dönüşsüz sabahlarımı anlardın… Gamsız gülüşlerimle karşılamak isterdim belki anlamazsın diye… Yaşayan naaşımı görmeni isterdim o zaman anlardın ölülerin ölümden korkmadığını… Çaldığın ruhumu bırakmanı isterdim ölü bedenimde yeniden can bulur diye… Zihnimdeki yıldızları görmeni isterdim o zaman anlardın yıldızının kaydığını… Ama değmezmiş sana bir çift söz… yüreğin kaldıramaz ama ben bıraktığın en kazı taşıyorum… ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
|