![]() |
Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlike |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlike![]() FACEBOOK KULLANANLAR IÇİN BÜYÜK TEHLİKE Facebook kullanıcıları dikkatli olmazsa her an eviniz soyulabilir ![]() ![]() ![]() Hollanda’da bir sigorta şirketi, tatile çıkacak müşterilerini, tatil sırasında internetteki iletişim ve paylaşım sitelerinde yaptıkları yazışmalarda dikkatli olmaları yönünde uyardı ![]() Hırsızların bu siteleri kontrol ederek, kimlerin tatilde olduğunu öğrenmeye çalıştıklarını bildiren sigorta şirketi, bu sitelerle kurulacak iletişimlerde tatil yeri ve tarihlerin belirtilmemesini istedi ![]() ![]() Hırsızlar da internette gördükleri bu bilgilere dayanarak kişilerin adreslerini buluyor ve evlerini daha rahat bir şekilde soyabiliyor ![]()
![]() |
Cevap : Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlike |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Facebook Kullananlar İçin Büyük TehlikeALLAH'tan kullanmıyorum teşekkürler
![]() |
Cevap : Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlike |
![]() |
![]() |
#3 |
1die
|
![]() Cevap : Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlikekullanıyorum da nasıl kullanılır hala bılmıyorum soranlara var dıyorum o kadar cıkss hırsız mırsız gırmez bıze bide neden onların işe başlıcakalrı satte eve gıdıyorum mm rahatız o konuda :)
|