![]() |
Sevmekmi Sevilmekmi |
![]() |
![]() |
#1 |
perinaz
|
![]() Sevmekmi SevilmekmiGenç kız nihayet uyanmıştı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Neredeyim ben? Siz kimsiniz? - Demek dün gece neler olduğunu hatırlamıyorsun? - Çok içtiğimi hatırlıyorum o kadar ![]() ![]() ![]() - Evet, kapıyı sana açtığımda çok sarhoştun gerçekten ![]() "Ben Tanrı'nın hediyesiyim" Genç kız bu söz karşısında utancını gizleyemiyordu ![]() ![]() - Peki ya sonra ? dedi ![]() - İşin doğrusu ben Tanrı'dan böyle bir hediye beklemiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() - Dün geceden beri yerde mi yatıyordum? Diye sordu şaşkınlıkla ![]() - Evet, düşüp sızdığın yerden kaldırmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Ferda sitem dolu bir utangaçlıkla: - Lütfen benimle alay etmeyin, dedi ![]() - Alay etmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Benim adim Ferda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben de Kemal ![]() ![]() ![]() - Biraz öyle ![]() ![]() ![]() - Hiç ![]() ![]() ![]() ![]() - Neden? - Özel olarak hiçbir insan üzerinde düşünmem pek ![]() - Gecenin yarısında kapını çalıp evinde yatan bir kız hakkında bile mi? - Evet ![]() ![]() ![]() - Çok garip bir insansın ![]() Kemal sustu ![]() ![]() ![]() - Söylesene maskeli bir baloda insanların gerçek yüzlerini tanımak mümkün müdür sence? - Tabii ki değil ![]() - İşte şu toplumda gördüğün bir çok insan ve sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kendini soyutluyorsun insanlardan ![]() - Öyle de denebilir ![]() ![]() ![]() ![]() - İnsanların sevgisini de reddeder misin, örneğin? - En başta onu ![]() ![]() - Ama insan hiç sevilmeden yasayamaz ki ![]() ![]() ![]() - Bunda yanılıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() - Sevdiğin halde sevilmiyorsan? - Sevilmek senin sorunun değil onun sorunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevmekmi Sevilmekmi |
![]() |
![]() |
#2 |
perinaz
|
![]() Cevap : Sevmekmi SevilmekmiBugün Ağlamayı Düşünüyorsan Sakın Yapma Çünkü Biryerlerde Senin Birtek Gülüşün İçin Yasayan Birileri Vardır
![]() |
![]() |
![]() |
|