![]() |
En Anlamlı şampiyonluğu Kazandık |
![]() |
![]() |
#1 |
1die
|
![]() En Anlamlı şampiyonluğu Kazandık![]() Efes Pilsen'in yıldız pivotu Kaya Peker, bu sezon beşinci ve en anlamlı şampiyonluğunu kazandığını söyledi ![]() Peker, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Ülker gibi büyük bir camiaya karşı alınan şampiyonluğun büyük önemi bulunduğunu belirterek, ''Bu benim beşinci ve anlamlı şampiyonluğum ![]() ![]() ![]() -''MAÇ BİTİNCE BİR ŞEY HİSSEDEMEDİM''- Maç bittiği anda yaşanan olaylar nedeniyle çok fazla bir şey hissedemediğini belirten Kaya Peker, ''Olaylar çıkınca içeri kaçtım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaya, çok tedirgin anlar yaşadıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Herkes bizi korumaya çalışıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -''GÜVENLİK YETERSİZDİ''- Kaya Peker, maç için salona girdiklerinde güvenlik yetersizliğini fark ettiklerini, polis sayısının az olduğunu gördüklerini kaydetti ![]() Başarılı oyuncu, ''Güvenlik yetersizdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -''2-0'DAN GERİ DÖNMEK DÜNYADA ÇOK ZOR''- Final serilerinde 2-0 geriye düştükten sonra 4-2 kazanmanın önemine değinen Kaya Peker, bunun çok zor olduğunu, sadece Türkiye'de değil, dünyada bile pek rastlanabilecek bir durum olmadığını ifade etti ![]() Kaya Peker, 2-0 geriye düşmelerinin, kötü bir takım olmalarından kaynaklanmadığını belirterek, ''Daha sonraki maçlarda bir şeyi değiştirmemiz gerekmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -KÜFÜRLERE, İYİ OYUNLA CEVAP ![]() ![]() ![]() Final maçlarında kendisine edilen küfürlerin hoş olmadığını belirten Kaya, bunları hak etmediğini söyledi ![]() Mücadele eden bir oyuncu olduğunu, hayatının her döneminde aynı şekilde oynadığını dile getiren Kaya Peker, ''Salona gelen taraftarların, tüm maçlarımı izlediğini sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son maçta oldukça küfür yediğini belirten Kaya Peker, ''O nedenle çok iyi oynamak istiyordum ![]() ![]() Şampiyonluğu eşine, annesine, babasına hediye eden Kaya, ''Bu seri boyunca beni çok kişi aradı, desteklerini açıkladı ![]() ![]() -''EFES PİLSEN'DE KALMAK İSTİYORUM''- Kulübüyle 1 yıllık opsiyonlu sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatan Kaya, Efes Pilsen'de kalmak istediğini söyledi ![]() Kaya, ''Opsiyon kulübümde ![]() ![]() ![]()
|