|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlıkları, cıksaydı, haber, olurdu, türkler, uzaya |
![]() |
Türkler uzaya cıksaydı haber başlıkları ne olurdu? :) |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Türkler uzaya cıksaydı haber başlıkları ne olurdu? :)Türkler uzaya Çıksaydı atılacak gazete başlıkları ne olurdu sizce ![]() ![]() - Kendimizi astik ![]() ![]() ![]() - Bekle ay geliyoruz ![]() ![]() ![]() - Galaksi galaksi duy sesimizi, iste bu Türklerin ayak sesleri! ![]() ![]() - Uzaya kapak attik ![]() ![]() ![]() - Artik biz de uzayliyiz - Türkler uzayda - Türk'üz dogruyuz uzayliyiz ![]() ![]() ![]() - Bu bizim için büyük, insanlik için küçük bir adim! Gaza gelmis bazi gazete basliklari - Alemin krali geliyor ![]() ![]() - Bekle bizi Ingiltere ![]() ![]() - Uzay tamam sira günes'te! - Bekle bizi samanyolu - Marslilarla Türkler arasinda genetik bag bulundu! Star - Açin mekiklerimizin önünü! durduramazsiniz ![]() ![]() ![]() Hürriyet - Uzanlara ragmen ![]() ![]() ![]() Milliyet - Istikbale eristik (yanda üzerinde oynanmis bir Atatürk resmi, yaninda mekik) Sabah - Ilk biz duyurmustuk ![]() ![]() Zaman - Ve mümin uzayda Türkiye - Allah'a sükür ![]() ![]() Vatan - Iste Hezarfenin torunlari ![]() Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk Star - Uzayin ulen Hürriyet - Aydin dogandan Türk astronotlara jest Akit - Uzayda duyulan ezan sesi Sabah - Aydin dogandan büyük santaj Samdan - Marsli erkegimin geysasi olurum Bulvar - Ay fena oluyorum Star - Günes ufuktan simdi dogar yürüyoruz uzayaaaa Star - Welcome to space Spor sayfasinin manseti ![]() ![]() Hürriyet - Fenerbahçe rüya takimi kurdu ![]() ![]() Fanatik - Uzaylilar da Fenerbahçeli mi? Fotomaç - Bir gün her uzayli fenerli olacak Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek ![]() ![]() Köse yazari basliklari ![]() ![]() Oktay Eksi - Marslilara savas açalim ![]() ![]() Ertugrul Özkök - En pahali mars sarabini içtim ![]() ![]() Erman Toroglu - N'aber hincal bak gönderdik çocugu uzaya ![]() ![]() Nihat Genç - Uzayli olmanin topluma negatif etkisi ![]() ![]() Hincal Uluç - TK00XV2 plakali uzay araci'nin sorumsuz astronotu ![]() ![]() ne dönüs öyle kardesim ? Emin Çölasan - Uzay mekiginin yapimi için neden iki firmadan teklif alinmadi ? Bekir Coskun - Bindik bir alamete gidiyoz kiyamete ![]() ![]() Ahmet Altan - Astronotlari çildirtan kadinlarin ögleden sonralari ten kokusu ne ola ki ? Ayse Arman - Yine evleniyorum ![]() ![]() Turgay Seren - Ben geçen haftaki yazimda belirtmistim ![]() ![]() Haydar Dümen - Aktif seks uzayda olmaz ![]() Hasmet Baboglu - Uzayda mi olmak, dünyada mi olmamak konusuna dikkat etmek lazim ![]() ![]() Yabanci basindan basliklar ![]() ![]() Washington Post : Insanli ilk Türk uzay araci astronotu almadan uzaya çikti ![]() ![]() Le Figaro : Astonotlar arasinda hiç Kürt yok ![]() ![]() ![]() ![]() Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük basari, eger mekigi sag salim indirirlerse, 2034'de müzakerelere baslariz' dedi ![]() ![]() Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanli ilk Türk uzay araci Istanbul üssünün yardimiyla Jüpiter'e indi ![]() ![]() Corierra Della Serra : Incedibile ![]() ![]() çocugunun sünnetinde kirve olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
puslu
|
![]() Corierra Della Serra : Incedibile ![]() ![]() çocugunun sünnetinde kirve olacak ![]() ![]() ![]() ![]() çok hoş kesinlikle tercihim bu :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ergenekon
|
![]() "Mars'lılar ile Türk'ler arasında genetik bağ bulundu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|