|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
binchy, hayatın, kendisi, lokantası or maeve |
![]() |
Hayatın Ta Kendisi Lokantası------Maeve Binchy |
![]() |
![]() |
#1 |
1die
|
![]() Hayatın Ta Kendisi Lokantası------Maeve BinchyİTALYANCA AŞK BAŞKADIR IN YAZARINDAN ![]() Gazeteci, kısa öykü yazarı ve romancı Maeve Binchi, İrlanda’nın başkenti Dublin’in dışında küçük bir köy olan Dalkey’de, 1940 yılında doğdu ![]() ![]() Yirmi üç yaşındayken, Kudüs’te İsa’nın son yemeğini yediği söylenen mağarayı ziyareti sırasında, dinsel inancını yitirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Öykü tarzında kaleme alınmış bu mektup, Binchy’ye 1969 yılında "Irish Times"ın da kapılarını açtı ![]() ![]() ![]() Eşinin teşvik ve desteğiyle yazarlık yapmaya karar veren Binchy, çok sayıda öykünün yanı sıra, iki oyun ve kendisine Prag Film Festivali’nde en iyi senaryo ödülü kazandıran bir de TV oyunu yazdı ![]() ![]() Maeve Binchy, eşi Gordon Snell’le birlikte Dublin’de yaşıyor Hayatın Ta Kendisi Lokantası: Maeve Binchy yine okuyucularını içine alacak bir dünya yaratıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayatın Ta Kendisi Lokantası", aşkla geç tanışan ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ella’nın hikâyesiyle başlıyor ve onun yeni bir hayata atılışıyla sona eriyor ![]() ![]() ![]() ![]() BEN BU KITABI BİR ARKADASIMA VERDIM OKUSUN DİYE 2 AY SONRA KARSILAŞTIK ARKADASIMLA NAPTIN OKUDUNMU DEDIM YOK DEDİ, 8 SAYFA KALINCA BIRAKTIM BİTMESINI İSTEMIYORUM CEVABINI ALDIM IMKANI OLANLARA TAVSIYE EDERIM İKİ KERE SATIN ALDIM BU KITABI YANİ
|