![]() |
Hediye Paketleri...! |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Hediye Paketleri...!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hediye Paketleri...! |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!Çok duygulandım ![]() ![]() ![]() ![]() Halbuki hiç kimse dünya da temelli kalıcı değil, ilk insandan beri kim ebedi kalmış ki dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan sade ve sadece öbür tarafa, yaptığı amelleri götürecek ![]() Peki ya nedendir bu hırs, koskoca dünyayı paylaşamamazlık,dünyayı bu kadar ciddiye alıp sahiplenmek, bu kadar dünya perest ve bencil olmak, kendilerine yer açmak için zavallı masumları öldürmek ![]() ![]() ![]() Elbetteki bunların nedeni gaflettendir!! Dünyadaki gerçek yaşama amaçlarını görememekten bilememektendir ![]() ![]() Allahın büyük mahkemesinde bu zulümler elbet cezasız kalmayacaklar ![]() Kuran da: "Her kim zerre miktar kötülük yaparsa karşılığını bulacak, kim de zerre miktar iyilik yaparsa karşılığını bulacaktır ![]() ![]() Bence düşünen ve gerçekten inanan insan için herşey apaçık ![]() ![]() ![]() Konu için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!"Elbetteki bunların nedeni gaflettendir!! Dünyadaki gerçek yaşama amaçlarını görememekten bilememektendir ![]() ![]() Allahın büyük mahkemesinde bu zulümler elbet cezasız kalmayacaklar ![]() çok haklısın gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
punisher
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!Bu vicdansızlığın hesabını amerika elbet bir gün öder
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!paylaşım için tşkler ben çok kötü oldum ya ne diyeceğimi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JOKER
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!güçlü güçsüzü ezer bu kadar basit ezilmemek için güçlü olacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() küçük ülkelerin savaşına terör büyük ülkelerin terörüne savaş denir malesef ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sahtekar_şeytan
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!Çok duygulandım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!Barış varken savaş niye onca günahsız çocuk ölüyor hiç mi vicdanı sızlamıyor bu ülkelerin başkanlarının acaba
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!Medeniyyet dediğin tek dişi kalmış canavar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kazimturan
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım ![]() Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! M ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
1die
|
![]() Cevap : Hediye Paketleri...!sözun bıttıgı yer bence bu vahşetın hesabını kımse veremez
|