![]() |
Hızlı ve Öfkeli 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
aksel
|
![]() Hızlı ve Öfkeli 4Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009 Oyuncular Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga) Eski dolandırıcı Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles’a dönen Dom’un, ajan Brian O’Conner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir ![]() ![]() ![]() ![]() Hızlı ve Öfkeli 4 - Seyretdur ![]()
![]() |
Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4 |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4bayağıdır bekliyorum bakalım nasıl bir film olacak teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4Ben üçü izleyemedim daha 4 çıkıyor : ) güzel filim heyacanlı olmalı
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aksel
|
![]() Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4ozaman once 3 ü seyret sora 4 e gec :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4teşekkürler sabırsızlakla bekliyorum:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4Açıkcası filme ayırdığım zamana üzüldüm diyebilirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1die
|
![]() Cevap : Hızlı ve Öfkeli 4nettekı en ıyı goruntusunu ben upload ettım bu fılmı x-men 4 le beraber sundum herkese bence serının enıyısıydı dıyebılırım 5 ınde yolda oldugunu haber verdı fılmı seyredenler anlamıstır zaten
|