Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Gayrimenkul Satış Vaadi SözleşmesiGayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 10/5/2007 GAYRİMENKUL SATIŞ VAADİ SÖZLEŞMESİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yılı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günü ![]() ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıda mühür ve imzası bulunan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noteri![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dairemde görev yaparken yanıma gelen ve gösterdiği![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nüfus dairesinden verilen fotoğraflı/fotoğrafsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gün ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() numaralı nüfus cüzdanına göre![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilçesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() köyü/mahallesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() numaralı hanede kayıtlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oğlu/kızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tarihinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğma ve halen![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilçesi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() köyü/mahallesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() numaralı evde oturduğunu söyleyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düzenleme şeklinde bir satış vaadi sözleşmesi düzenlenmesi istendi![]() Kendisini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sebeple tanıdığım gibi bu işlemi yapma yeteneğinin bulunduğunu da gördüm Satıcı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() söze başladı taşınmazın tamamını (veya![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() payını) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() liraya satması vaadediyorum Paramı tamamen aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ay içinde tapu satış işlemini yapacağım (veya satış işlemi için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vekil tayin ettim )![]() Yukarıda gösterilen süre içinde satış işlemini yapmadığım taktirde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lira cezai şartı ödemeyi kabul ederim diye sözünü bitirdi oturumda hazır bulunan alıcı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() söze başlayarak; (Bende yukarıda yazılı taşınmazın satış vaadini aynı şartla kabul ediyorum) diye sözlerini bitirdi![]() Taraflar huzurunda tanzim edilen bu tutanak okumaları için kendilerine verildi Okuduktan sonra Yazılanların kendilerinin gerçek arzularının olduğunu bildirmeleri üzerine altı tarafımızdan imzalandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günü
|
|