![]() |
Hangi Burçtan Ne Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Hangi Burçtan Ne Olur?Koç: Bikere başlangıçta Koç zatından değil cacık soğan olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boğa: Ha ha ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkizler: Aboooo bundan cacık değil Cd-room olmaz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yengeç: Efendim bundan bir nebze maydonoz olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslan: Bundan olacaklar olmayacaklardan daha korkunçtur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başak: Bundan olacak şeyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terazi: İdeal burçtur -ki inanmayın tümü ile palavra bu burcun amacı dünyada tek mükemmel kalmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akrep: Akrepten apartman asansörünü bırak mahhalleye delide olmaz bakkala tartıda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yay: Yaydan olsa olsa kadın çorabı olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak: Oğlak rakı masasından başka bişey olmaz efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kova: Cd kapağı olsa belki iyi de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık: Bundan çok güzel közleme olunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}]]]]]]] Koc burcu: Toplumda hemen dikkati ceken ve ilgi uyandiran bir kisidir ![]() Boga burcu: Amaci bellidir ve yolunda guvenle ilerleyebilecek bir kisidir Ikizler burcu: Neseli, candan, sirin ve sayisiz yeteneklere sahip bir insandir ![]() Yengec burcu: Yuva, vatan ve cevresine cok onem veren bir insandir ![]() Aslan burcu: Cok comert ve sozunden asla donmeyen bir insandir ![]() Basak burcu: Her seyi kolay kavrar ![]() ![]() Terazi burcu: Hareketleri zarif, uyumlu ve cekici bir kisidir ![]() Akrep burcu: Ilginc ve zaman zaman da cok etkileyici bir kisilige sahiptir, cesurdur ![]() Yay burcu: Cok yonlu, ozelliklere sahip bir kisidir ![]() ![]() Oglak burcu: Son derece guvenilir, sadik, durust, caliskan ve pratik bir insandir ![]() Kova burcu: Her seyden once bagimsizliga ve ozgurluge buyuk saygi duyan biridir ![]() Balik burcu: Cana yakin, merhametli, sevecen, sefkatli ve uyumlu bir kisidir ![]() [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
![]() |
Cevap : Yıldızınız |
![]() |
![]() |
#2 |
aalperennn
|
![]() Cevap : Yıldızınızkendimden utandım yani :D
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : YıldızınızAslan: Bundan olacaklar olmayacaklardan daha korkunçtur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçte içten pazarlıkçı değilizz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yıldızınızİkizler : ) Ben ne yaramazmışım öyle
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : YıldızınızBasak burcu: Her seyi kolay kavrar ![]() ![]() Aynen beni anlatmış:)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cloud
|
![]() Cevap : YıldızınızBoga burcu: Amaci bellidir ve yolunda guvenle ilerleyebilecek bir kisidir evet aynen öyledir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
alper1482
|
![]() Cevap : YıldızınızTerazi: İdeal burçtur -ki inanmayın tümü ile palavra bu burcun amacı dünyada tek mükemmel kalmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kırıldım ama :( ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel paylasım:) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Yıldızınızkırıldım ama :( ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel paylasım:) ![]() ![]() Rica ederim arkadaşım:)
|