![]() |
Hem Sağlığınızı Hem Kilonuzu Koruyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hem Sağlığınızı Hem Kilonuzu KoruyunHem sağlığınızı hem kilonuzu koruyun Kalbi koruyor, kötü kolesterolü ve kan şekerini düşürüyor, kilo aldırmıyor, kansere karşı koruyor ![]() ![]() ![]() ![]() Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) tarafından yapılan araştırmada, Antep fıstığının kalbi koruduğu, kötü kolesterolü düşürdüğü ve diyabete karşı koruduğu, kilo aldırmadığı ve kansere karşı koruyucu etkisi tespit edildi ![]() GAZÜ Tıp Fakültesi Fizyoloji ve Kardiyoloji Anabilim Dalının, Gaziantep Ticaret Odası ve Antep Fıstığı Tanıtım Derneği'nin katkısıyla 1,5 yıl süren araştırmasında ''Antep fıstığının kardiyovasküler hastalıklardaki rolü'' belirlendi ![]() Araştırma sonuçlarına göre, doymamış yağ asitleri açısından zengin olan ve kolesterol içermeyen Antep fıstığı kalp sağlığını koruyor ![]() ![]() Her gün 100 gram kavrulmuş Antep fıstığı yenilmesi durumunda kötü kolesterol LDL'nin yüzde 12 oranında düştüğü, kan glukozunu yüzde 10 oranında düştüğü ve diyabete karşı koruyucu olabileceği tespit edildi ![]() Zengin demir, B vitaminleri ve kalsiyum içeriği sayesinde Antep fıstığı kansızlığı önlüyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hem Sağlığınızı Hem Kilonuzu Koruyun |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Hem Sağlığınızı Hem Kilonuzu KoruyunAntep fıstığına bayılırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hem Sağlığınızı Hem Kilonuzu Koruyun |
![]() |
![]() |
#3 |
1907merve
|
![]() Cevap : Hem Sağlığınızı Hem Kilonuzu KoruyunBen de bu aralar çok yiyodum korktum kilo alır mıyım diye ama aldırmıyomuş ![]()
|