![]() |
Cem Garipoğlu İle Konuştum |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Cem Garipoğlu İle Konuştum![]() 'CEM GARİPOĞLU ILE KONUŞTUM' GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA EDİYOR Türkiye’de jandarma başçavuşluğundan emekli olan Ünal Matsu, İstanbul’da 17 yaşındaki Münevver Karabulut’un başını keserek öldürdüğü iddiasıyla aranan Cem Garipoğlu ile konuştuğunu, onu televizyonda gördükten sonra tanıyabildiğini söyledi ![]() İSTANBUL’da 17 yaşındaki liseli Münevver Karabulut’un başını keserek öldürdüğü iddiasıyla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Cem Garipoğlu’nun ABD’de görüldüğü iddia edildi ![]() ![]() Televizyonda görünce tanıdım Matsu’nun görev yaptığı kapıda aynı gün nöbetçi olan güvenlik amiri Amerikalı Bruce Givetz de Cem Garipoğlu’nun fotoğrafını gösterdiğimizde, “Evet bu kişi buradaydı, kendisiyle konuştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABD’nin California eyaletine bağlı Monterey kentinde görüştüğümüz Ünal Matsu, Türkiye’de yaşanan cinayeti bilmesine karşın kendisi ile konuştuğu sırada Cem Garipoğlu’nu tanıyamadığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matsu, Cem Garipoğlu ile San Francisco’nun 160 kilometre güneyindeki Monterey’de 10 Haziran Çarşamba günü sabah saat 09 ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Burası neresidir’ diye sordu Matsu, “10 Haziran günü saat sekiz buçuk dokuz arası, ya da dokuzu çeyrek geceydi ![]() ![]() ![]() 9 dolar 25 senti bile ödemek istemedi Karşısındaki gençle İngilizce konuştuğunu ve tesise giriş ücretinin 9 dolar 25 sent olduğunu söylediğini belirten Matsu, gencin giriş ücreti ödemek istemediğini anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya turuna çıkmış “Bana Türkiye’den çıktıktan sonra Moskova’ya gittiğini anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Otomobilde yattı “ABD’de ilk önce Los Angeles kentine gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Gitmem lazım’ dedi Matsu, Cem Garipoğlu’na Türkiye’yi özleyip özlemediğini ve akşam yanında kalmak isteyip istemediğini sorduğunda gencin yanıtı, “Yok gitmem lazım, bir arkadaşımın arkadaşı var” olmuş ![]()
![]() |
Cevap : Cem Garipoğlu İle Konuştum |
![]() |
![]() |
#2 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Cem Garipoğlu İle KonuştumCEM GARİPOĞLU, Canın Cehenneme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Cem Garipoğlu İle Konuştumzahmet etme zaten orada :D :D ama daha farkında değil(iz) teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Cem Garipoğlu İle Konuştumİnsanların birbirlerini öldürmesi ne kadar kolay geliyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Cem Garipoğlu İle Konuştumbence sakın ALLAH'ın işine burnunu sokma yoksa cem senide bulur haaa :D:D |
![]() |
![]() |
|