![]() |
Cevap : Zavallı Tavuk |
![]() |
![]() |
#16 |
evrem88
|
![]() Cevap : Zavallı Tavukbütün yutsun diorum bende başka çıkarı kalmadı=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Zavallı TavukAlıntı:
Bir insan bütün bir tavuğu yutamayacağına göre :) Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Zavallı Tavuktavuğu yumurtlatsın sonra yumurtayı yesin en sonunda tavuğu sote edip haşlasın kralla yesinler :D :D :D buda doğru değilse grönlanda gitcem tavutan kaçabildiğim kadar uzağı kaçacağım :D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Zavallı Tavuksöyleyeceğim Alıntı:
![]() ![]() ![]() Tavuğu yumurtlatabilir ama kendisi yumurtlayamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu yüzden cevabım hayır "doğru değil" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Zavallı Tavuko zaman tavuktan kaçabildiğim kadar uzağa kaçacam (böhahahahayt :D) beni kasmaya başladı ama one minut :D son kez zorlayacam olmazsa artık varya ![]() ![]() ![]() adam alsın erkek tavuğu dişi tavukların yanına koysun o zaman :D :D :D :D oradanda bir yumurta çifliği açsın geçinip gitsin :D (o zaman adama ne yaparlar :D) olmadı kanatlarından tutsun koparsın (adamın kanatları yokya) tavuk ölsün adam kurtulsun :D buda cevap değilse varya ![]() ![]() ![]() teşekkürler :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Zavallı TavukAlıntı:
Cevap şu: Kral yanlarına geldiği zaman tavuğun kafasını ağzıyla koparırsa, bu durmdan kurtulabilir ![]() ![]() ![]() çünkü bir insanın başka bir insanın kafasını ağzıyla koparamaz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Zavallı Tavukgüzel cevap ama benim söylediklerimde cevaba yakındı :D ama cevap uydurdum demi :D :D teşekkürler bu aklıma gelmemişti |
![]() |
![]() |
|