![]() |
İŞlem Yaptıracaktım :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() İŞlem Yaptıracaktım :))MÜŞTERİ : para çekecektim ![]() - hangi hesaptan - benimkinden ![]() - tamam beyefendi de sizin hesap no ![]() - bilmiyorum ![]() - isim neydi? - benim gendimin mi? - YOK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******** - günaydın ![]() (bir arkada bekleyen bayan ) : sohbet etmeyi bırak da işini yapsana kardeşim ![]() ******** MÜŞTERİ : Ben aycell faturasını bankadan yatırdım ![]() ![]() - nasıl olur? biz aycell tahsilatı yapmıyoruz ki? - ben oyak'dan yatırdım zaten ![]() - ? - ona bi baksak ![]() ![]() ![]() ![]() - olurmu kardeşim ![]() - şundan baksan?(bilgisayarı gösteriyor ![]() ![]() - oluyo canım ![]() ![]() ![]() ************ - doğum tarihiniz? - 57 -tam tarih alıyım? - 1957 *********** (kredi kartları için call center genelde anne kızlık soyismini ve mezun olunan ilk okulu güvenlik şifresi olarak kullanıyor) - mezun olduğunuz ilk okul? - ben lise mezunuyum ![]() - tamam da bana ilkokul adı lazım ![]() - iyi de ben liseyi bitirdim! - ? ******** anne kızlık soyismi? - bilmiyorum ![]() - (pratiğiz ya!) dayınız soyismi ne? - ya bi kart vereceniz taa dayımı karıştırıyonuz ![]() ![]() ![]() ******** Meraba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? - Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü' tusuna sonra da ''5''tusuna basin ![]() ![]() ![]() - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ekranda ne var simdi? - Show tv ![]() ![]() ![]() - ??? ******** Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla köpek almistim ![]() ![]() ![]() Yetkili: Evet efendim? ![]() ![]() ![]() Kadin : Bu köpegin kulaklari duymuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetkili: Ben bi üstüme danisiyim !!!?!! ![]() ![]() ![]() ******** Buyrun Bankacilik Destek - Alo ben Konya ![]() ![]() ![]() ![]() - Windowstami çalisiyor? - Evet - Bilgisayar printeri görüyor mu Konya? - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ******** - Su an bankanizin ATM'sinden maasimi çekemiyorum ![]() - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm sistemlerimiz off'tadir ![]() (Bir saat kadar sonra müşteri yine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami çekemiyorum DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
|