![]() |
Anlayabilmek... |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Anlayabilmek...ANLAYABİLMEK "Satılık Köpek Yavruları" ilanının hemen altında küçük bir çocuğun başı gözüktü ve çocuk dükkan sahibine sordu : -"Köpek yavrularını kaça satıyorsunuz?" Dükkan sahibi : -"30 dolarla 50 dolar arasında değişiyor fiyatları" dedi -"Benim 2 dolar 37 sentim var" dedi çocuk -"Bir bakabilir miyim yavrulara" Dükkan sahibi gülümsedikten sonra bir ıslık çaldı ve köpek kulübesinden beş tane yumak halinde yavru çıktı ![]() Yavrulardan biri arkadan geliyordu ![]() yürümekte zorluk çeken sakat yavruyu işaret edip sordu: -"Bunun nesi var?" Dükkan sahibi onun kalça çıkığı olduğunu ve hep sakat kalacağını açıkladı ![]() Küçük çocuk heyecanlanmıştı ![]() -"Ben bu yavruyu satın almak istiyorum ![]() Dükkan sahibi: -"Hayır o yavruyu satın alman gerekmiyor ![]() Eğer gerçekten istiyorsan o yavruyu sana bedava veririm" Küçük çocuk birden sinirlendi ![]() Dükkan sahibinin gözlerinin içine dik dik bakarak: -"Onu bana vermenizi istemiyorum ![]() O da diğer yavrular kadar değerli ve ben fiyatını tam olarak ödeyeceğim ![]() Aslında şimdi size 2 dolar 37 cent vereceğim ve geri kalanını ayda 50 cent ödeyerek tamamlayacağım ![]() Dükkan sahibi çocuğu ikna etmeye çalıştı: -"Bu köpeği gerçekten satın almak istediğini sanmıyorum ![]() Bu yavru hiçbir zaman diğer yavrular gibi koşup, zıplayamayacak ve seninle oynayamayacak ![]() Bunun üzerine küçük çocuk eğildi, pantolonunu sıvadı ve büyük bir metal parçasıyla desteklediği sakat bacağını dükkan sahibine gösterip, tatlı bir sesle: -“Ben de çok iyi koşamıyorum ve bu yavrunun kendisini çok iyi anlayacak bir sahibe gereksinimi var" dedi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Anlamıştım sonunda böyle diyeceğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|