|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bayandan, duyabilirmisinizçok, hoş, sözleri |
Bir bayandan bu sözleri duyabilirmisiniz...çok hoş ya... |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Bir bayandan bu sözleri duyabilirmisiniz...çok hoş ya...1 Peki askim, öyle olsun![]() 2 Bugün anneler günü, annene gidelim![]() 3 Kaç çocugumuz olsun hayatim?4 Sen maç izlerken ben ütü yaparim![]() 5 Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin![]() 6 Yok hayatim istemem, herseyim var çok sükür![]() ![]() ![]() 7 Tanga giymemi ister misin?8 Seni seviyorum askim![]() 9 Annem seninle mutlaka evlenmem gerektigini söylüyor![]() 10 Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor![]() 11 Spor giyinmene bayiliyorum![]() 12 Sence popom çok mu küçük?13 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter![]() 14 Çok eglendiniz mi?15 Bebegimiz olursa adini sen koy askim![]() 16 Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanlari biriktirerek aldim17 Daha büyük ekranli bir televizyon almak istersen alabilirsin![]() 18 Sana bir bira açmami ister misin?19 Bu sene tatile gitmesek de olur![]() 20 Bana bu kadar fazla vakit ayirma arkadaslarini çok ihmal ediyorsun![]() 21 Evin küçügü büyügü olmaz sekerim Ev evdir![]() 22 Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi?23 Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar begendi mi?24 Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum![]() 25 Bebegin mamasini ben yaparim, sen git uyu![]() 26 Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim![]() 27 Abime söyleyeyim, seni sirketine finansman müdürü yapsin![]() 28 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen![]() alıntıdr:10: :10: :10: :10: :10: :10:
|
#3 |
|
puslu
|
Bugün anneler günü, annene gidelim ![]() Bu müthişti çok güzel sözler'de ancak hayallerinde duyar erkekler bu sözleri:) |
|
|
|
#4 |
|
asyaland
|
bazılarını söyleriz yaaa bazılarınıı ama diiğerleriii zorr;)))))
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
7-Tanga giymemi isTer miSin ? ~~azuhahhehaehhe kopDum yaw~~ coq saoL payLasım iCin tatia~~ :jumping0045: :jumping0045: :jumping0045: |
|
|
|