|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bedduasıayasofya, fatih, mehmedin, sultan, vakfiyesinden |
![]() |
Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden) |
![]() |
![]() |
#16 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)pardon yanlışlıkla teşekkür ettim emraxx adlı üyeye:(((( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)Alıntı:
Tabi cevap falan gelemeyince hemen seviye muhabbetleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hataları ne olursa olsun ki burda hataları bile eleştirilmiyor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
KRDNZ
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
Sanırım sınırları aştığınızın farkındasınız!!! Size bu durumda cevap verme tenezzülünde bulunmak asla istemezdim ama kendinizi bişey sanmanızdan korktuğum için cevap veriyorum!!! Bana geri kafalı diyebilecek kadar düşebilen bir insan bu konuyu açmamdaki sebebi anlamıycak kadar saf olabiliyor ![]() ![]() ![]() Sorun burda Atatürk değil anlıyor musunuz?İşte sizin gibiler yüzünden bu hallere düştük zaten ![]() ![]() Burda Atatürk değilde eğer başkası olsaydı aynı konuyu ben yine açardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dışlama konusunada gelince ülkemizde sizin önünüze kimse geçemez merak etmeyin ![]() Konuşma tarzınıza dikkat ettin ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
|
İşte anlamak istemiyorsunuz sorunda burda bu kişinin Atatürk veya başkası olması değil bunu Atatürk gerçekleştirdiği için lanet onun üzerine okunmuş ![]() ![]() Bunları ufak şeyler olarak görüyorsunuz ama bu gibi şeyler işte birike birike böyle olmadık mı zaten Türklerin başına ne geldiyse eğer bununla olcaksa gibi cümlelerle başlamasından gelmedi mi? Evet bir bayanım ve şeriatıda savunuyorum ![]() Biz şuanda insanların kurallarıyla yönetiliyoruz iyi hoş,ama Allahın krallarının devreye girmesini savunmamamız heleki bir bayansak kötü algılanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin dilinde "bırakında herkes dinini istediği gibi yaşasın"?ben bu cümleyi anlamıyorum bir tane hak din vardır oda İslamdır ![]() ![]() ![]() Selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)eğer bu yazıyı yazan kişi olayın böyle değilde atatürk yerine başka biri olsaydı dile bile getirmicekti benim derdim de bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şeriat ne anlama geliyor sizce açıklarmısınız Ayrıca Allahın kuralları demişsiniz şeriat savunan bir insan doğal olarak kanunlarınıda savunur ![]() ![]() ![]() ya da şöyle diyelim Allahın kuralları diyorsunuz illa buna şeriat mi dememiz gerekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Atatürke Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)İyide anlamadığım birşey var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
Bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz?Nedir bu şüphecilik ben anlamıyorum ![]() ![]() Evet şeriat Allah'ın kurallarıyla yönetilmektir doğru demişim doğal olarak kanunlarınıda savunurum ![]() ![]() ![]() ![]() Vatanıma saldırmadığı sürece demişsiniz ![]() Sizin için vatan ilk planda olabilir kusura bakmayın ama önce ümmet her zaman dediğim gibi sonra millet ![]() ![]() ![]() Bu dünyaya geliş nedenimiz zaten Allah'ın kurallarına uymak bunu hiç bir zaman unutmamamız dileğiyle ![]() ![]() ![]() Sorularınız ve eleştirilerinizi bana üslubunuzu bozmadan saygılı bir biçimde aktardığınız için size ayrıca teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() |
Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden) |
![]() |
![]() |
#25 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)aslında şüphe dediğiniz şey bence karşılıklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)Alıntı:
![]() Şüphecilik konusunda belki haklısınız günümüzde insan herşeyden şüphe eder oldu ama mantıklı olan burda eğer kim olursa olsun bu olay bir şekilde bize ulaşıcakdı bu bir gerçek ![]() Burda yasaklanan şeyler Allah'ın olmaz dediği şeyler farkındaysanız arasında büyük bir fark var birisini günümüzde kişilerin yasakladığı şeyler ki biz onları delmek için elimizden geleni yaparız ama Allah diyorsa eğer orada bir dururuz ![]() Çünkü biliriz kiburdaki ceza öyle basit birşey değildir Allahın sevgisiniz kaybetmek ve belkide en çok cehenneme atılmakdan korkarız ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen sornadan pişman olacağınız dualar etmeyin ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Fatih Sultan Mehmedin Bedduası(Ayasofya Vakfiyesinden)Yeri geldiğinde kurtulaşa liderlik eden Atatürk'e, " O ne yaptı ki ! " dercesine iftiralar atılıyor, ancak yeri geldiğinde de Atatürk'ün imzası(?) yüzünden Türkiye 85 yıldır belini doğrultamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu başlığı olması gereken şekliyle değiştirildi ![]() ![]() |
![]() |
|