|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arkadaşınızdan, ayrılmak, ideal, kız, yöntemler |
Kız arkadaşınızdan ayrılmak için ideal yöntemler |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Kız arkadaşınızdan ayrılmak için ideal yöntemler*** Hesabı ödede kalkalım Selin ![]() ![]() ![]() *** Bak Ece'ye ne güzel giyinmiş Bi giyinmesini beceremedin ya Selin![]() ![]() ![]() *** Hayır araba benim değil Buluşmaya gelirken çaldım bu arabayı![]() ![]() ![]() *** Bugün doğum günün mü? Kesinlikle gelemem Kurtlar Vadisi var ![]() ![]() Yarında Hayat Bilgisi![]() ![]() *** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() Ne içebilirim diye sana bi soruyum dedim![]() ![]() Tamam anneciğim kapıya yakın oturmam![]() ![]() ![]() *** Ben evlendikten sonra ilişkimiz uzun sürsün istiyorum Selin Sana belki bir ev tutar içini dayar döşeriz Haftada bi gün gelip sende kalırım filan![]() Selin dur nereye gidiyorsun? Tamam haftada iki gün olsun ![]() ![]() ![]() Bütün bu maddeleri teker teker ve sırasıyla uygularsanız görev başarıyla tamamlanmış olur
|
#2 |
|
asyaland
|
*** Bugün doğum günün mü? Kesinlikle gelemem Kurtlar Vadisi var ![]() ![]() Yarında Hayat Bilgisi![]() ![]() ![]() ya bu kurtlar vadisi olayı yasanmıstı üfff ama doğum günü ve ayrılma bahanesi değildi :))))))))
|
#3 |
|
puslu
|
*** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() Ne içebilirim diye sana bi soruyum dedim![]() ![]() Tamam anneciğim kapıya yakın oturmam![]() ![]() ![]() bu aslında tam türk erkeği:) |
|
|
|
#4 |
|
rebellious23
|
mükemmel yaa :)) Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk ![]() ![]() Ne içebilirim diye sana bi soruyum dedim![]() ![]() Tamam anneciğim kapıya yakın oturmam![]() ![]() ![]() tuttum bunu :)) emeğine sağlık ![]()
|
|
|
|