![]() |
Anonim Şirketlerde Temsil İlzam Kararı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Anonim Şirketlerde Temsil İlzam KararıTEMSİL İLZAM KARARI 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() ![]() Not:Yeni atanan yetkili için verilecek asıl veya tasdikli nüfus suretinde TC kimlik numarası yer almalı ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Anonim Şirketlerde Temsil İlzam Kararı |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Anonim Şirketlerde Temsil İlzam KararıTemsil ve İlzam Kararı Anonim şirketlerde temsil ve ilzam kararı çok farklı şekillerde alınabilir ![]() -Yönetim kurulu seçimine ilişkin genel kuruldan sonra toplanan yönetim kurulunda öncelikle üyeler arasında görev dağılımı yapılmalıdır ![]() -Yönetim kurulu içinden veya dışarıdan atanan müdürlerin ad-soyad, temsil yetkililerinin kapsamı, müşterek/münferit imza hali açıkça belirtilmelidir ![]() -Yönetim kurulu dışında atanan müdürlerin uyruk ve adresleri belirtilmelidir ![]() -Karar 3 ![]() ![]()
![]() |
|