![]() |
Sahi? Sen De Beni Sevmiştin Değil Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Sahi? Sen De Beni Sevmiştin Değil Mi?![]() Akla Ziyan Hallerim ![]() ![]() ![]() Aşık yanım ![]() ![]() Kalp ağrım ![]() ![]() Sancıyan yarım ![]() ![]() Gizli yaram ![]() ![]() Sana dair kimbilir kaçıncı sayıklayışım ![]() ![]() Kaçıncı iç çekişim ![]() ![]() ![]() Ve kaçıncı kaçıklığım ![]() ![]() ![]() Avuçlarıma hapsolmuş harflerimi kaçıncı sıkışım ![]() ![]() Gözyaşlarımın değdiği kaçıncı üç noktalı cümlelerimin acıyışı ![]() ![]() Sayfamın tenine değen kalemimin kaçıncı kırılışı ![]() ![]() Ellerimin arasında can bulan şakaklarımın kaçıncı atışı ![]() ![]() Ve kaçıncı ağrışı düşlerimin ![]() ![]() ![]() Akla ziyan hallerimin kaçıncı halsiz kalışı ![]() ![]() ![]() Bir bilsen sevgili ![]() ![]() ![]() Ah bir bilsen ![]() ![]() ![]() Sahi? Seni bu denli özlerken dindirebilir misin acılarımı? Sarabilir misin kanayan yaramı? Aklıma SEN düşünce ![]() ![]() ![]() Dilimde ıslanan sana dair biriktirdiklerim susar olur ![]() ![]() Seni anlatamayan harflerim utanır karşında ![]() ![]() Katleder gözyaşım seni yazamayan mürekkebi ![]() ![]() Anlatamadığım yaşayamadığım otuzuncu harfim ![]() ![]() ![]() Sahi? Damarlarımda dolaşan sen akabilir misin mürekkebe karışıp? Sen kokan sayfadan silebilir misin suretini ? Yüreğime SEN değince ![]() ![]() ![]() Telaşlarım çocukluğuma karışır ![]() ![]() Bir serçe ürkekliğiyle ürperirim ![]() ![]() Titreyen dudaklarım parmaklarımda asılı kalır ![]() ![]() Üşür avuçlarım yalnızlığımın elini tutar ![]() ![]() Sahi? Çırılçıplak sana gelsem giyinebilir misin beni? Isıtabilir misin üşüyen hayallerimi? Düşüme SEN düşünce ![]() ![]() ![]() Gözlerinde tutuklu kalır yüreğim ![]() ![]() İçinde "sen" olmayan düşümü düşürürüm düşümden ![]() ![]() Prangaya vurulmuş ayaklarımı sürüklerim peşinden ![]() ![]() Ömrümü ömrüne katarım her bir adımda ![]() ![]() Sahi? ![]() Yüreğime vurduğun kelepçeyi çözebilir misin? Sensizliğin esaret olduğunu bile bile salıverir misin beni? Dert yanışım ![]() ![]() ![]() Dağılışım ![]() ![]() ![]() Savruluşum ![]() ![]() Ve biraz da aldanışım ![]() ![]() ![]() Adına "aşk" dedim ![]() ![]() Aşk'a geldim sevgili ![]() ![]() Yani sana ![]() ![]() ![]() Sana susamış beni serdim ayaklarına ![]() ![]() ![]() Hadi Sarılsana ![]() ![]() ![]() a Bir bilsen ![]() ![]() ![]() Ne denli sevildiğini ve özlendiğini ah bir bilsen Sevgili ![]() ![]() ![]() Sahi? SEN DE SEVMISTIN BENI DEGIL MI?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sahi? Sen De Beni Sevmiştin Değil Mi? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sahi? Sen De Beni Sevmiştin Değil Mi?Çok güzel biraz duygulu paylaşım için sağol
|