![]() |
Keremcem - Yeraltı Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Keremcem - Yeraltı AşkBulup çıkarmaya çalışıyorum aşkı içimden! Hırçınlığım bu yüzden sevişirken ![]() ![]() ![]() Derinde olmadığını bile bile, Aradım, aradım bütün gece ![]() ![]() ![]() Kimsenin bir farkı yok ötekinden, Bir silsile hata hayat aşkı ararken! Aslında olmadığını bile bile, Arıyor herkes, her bedende ![]() ![]() ![]() Yeraltı aşk kimse bilmez! Yeri kalbim, altında ben ![]() ![]() ![]() Altı üstü bir kaç satır şarkı çıkar, İçinde sen! ![]() ![]() ![]() 'Bir imtihan' demiş şair aşk üstüne, Belki yalan! Kan revan içinde bir yalnız adam senden kalan ![]() ![]() ![]() Yine de sen! Bir daha sen! Bu kadar sancılı olacağını söylemedi hiç kimse, Karşılıksızlığın ![]() ![]() ![]() Gücenmemde bu yüzden, aşkı bilmediğimden muhtemelen ![]() ![]() ![]() Öğrendim istemeden, ayrılırken ![]() ![]() ![]() Yeraltı aşk kimse bilmez! Yeri kalbim, altında ben ![]() ![]() ![]() Altı üstü bir kaç satır şarkı çıkar, İçinde sen! ![]() ![]() ![]() 'Bir imtihan' demiş şair aşk üstüne, Bence yalan! Kan revan içinde bir yalnız adam senden kalan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|