![]() |
Ne Gerek Varki Ellibin Tane Söze.. ? Seni Seviyorum İşde.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ne Gerek Varki Ellibin Tane Söze.. ? Seni Seviyorum İşde..![]() Hareketlerim tavrım bakışlarım ![]() ![]() ![]() Hiçbiri sana yetmiyor ya hani ![]() ![]() ![]() İlla ki duymak istiyorsun ![]() ![]() ![]() Ona da peki ![]() ![]() ![]() Anlaşalım orta yerde ![]() ![]() ![]() Ne gerek var ki ellibin tane söze ![]() ![]() ![]() İstediğin şeyi tekrar edeyim ![]() ![]() ![]() Bitsin bu işkence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 50 kere 60 kere 70 kere ![]() ![]() ![]() Tekrarlasam ne farkeder ![]() ![]() ![]() Bu da bir aşk şarkısı ![]() ![]() ![]() Ne olur biter ![]() ![]() ![]() Nereye gider ![]() ![]() ![]() Ne zaman bayar ![]() ![]() ![]() Biliyoruz hasbel kader ![]() ![]() ![]() Bu şarkının sözleri yormaz beni ![]() ![]() ![]() Senin yorduğun kadar ![]() ![]() ![]() O zorlamaz sakindir akar ![]() ![]() ![]() Oluruna kadar ![]() ![]() ![]() Anlaşalım orta yerde ![]() ![]() ![]() Ne gerek var ki ellibin tane söze ![]() ![]() ![]() İstediğin şeyi tekrar edeyim ![]() ![]() ![]() Bitsin bu işkence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() " Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() " Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() " Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() " Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]()
|