![]() |
Avrupa Birliği |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Avrupa BirliğiYil 2050 ![]() -Efendim, Turkiye tum isteklerimizi yerine getirdi ![]() AB Baskanı: -Yok canim, henuz olmaz ![]() Türkce’yi yasakliyorum ![]() -Efendim onu 5 sene once yaptilar ![]() -O zaman soyle Kıbrıs’ı versinler ![]() ![]() -Efendim onu da 40 sene once verdiler zaten ![]() ![]() ![]() -O zaman soyle guneydoguya ozerklik versinler ![]() -Aman efendim, Turkiyede guneydogu mu kaldi, 2020’de bagimsiz devlet oldu ya orası zaten ![]() -O zaman soyle (sozde)ermeni soykirimini tanisinlar ![]() -Efendim, sadece ermeni degil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna, Moldova soykirimini bile tanidilar, hatta Canakkale savasindan dolayi Ingiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykirimini bile tanidilar ya ![]() ![]() ![]() -Hmm ![]() ![]() -Aman efendim, onu yemeyi 2007’te biraktilar ![]() -Isa askina, ya ne bileyim? Kinayi yasaklayin, yakamasinlar ![]() -Ooooo ![]() ![]() ![]() AB Baskani düşünüp taşınır ve; -EEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() hahahahahaahaahahah vallahi olmaz olmaz demiyorum gelecekte böyle bir durum bekliyor bence bizi saol puslu güzel paylasım
|