![]() |
Kırmızı Güller... |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Kırmızı Güller...![]() Kan rengi, kıpkırmızı güllere bayılırdı ![]() Zaten onlarla adaştı da… Kocasının sevgili Rose’u idi… Her Sevgililer Günü’nde kapısının önünde bulduğu enfes fiyonklarla süslü kucak dolusu kırmızı güllerle kutlardı ![]() ![]() Hatta, eşini kaybettiği yıl dahi kapısı çalınmış, gülleri kucağına bırakılmıştı ![]() Tıpkı geçmişte olduğu gibi, küçük bir kartla birlikte ![]() Her yıl güllere iliştirdiği karta aynı cümleleri yazardı: “Seni bu sene, geçen senekinden daha çok seviyorum ![]() Birden, bunların son gülleri olduğunu düşündü… Önceden ısmarlamış olmalıydı ![]() Öleceğini nasıl bilebilirdi? Zaten her şeyi önceden planlamayı ve yapmayı severdi ![]() Gülleri özenle içeri taşıdı ![]() ![]() Vazoyu da konsolun üzerine, eşinin kendisine, gülümseyen fotoğrafının yanına koydu ![]() Orada kocasının koltuğunda oturup saatlerce gülleri ve fotoğrafı seyretti ![]() Bitmek bilmeyen bir yıl geçti ![]() Sonra bir sabah kapı çalındı ![]() Tıpkı eski günlerde olduğu gibi kıpkırmızı gülleri, üzerinde küçük kartıyla birlikte eşikteydi ![]() ![]() Gülleri içeri aldı ![]() ![]() ![]() Onu bu kadar üzmeye kimin ne hakkı vardı? Biliyorum dedi, çiçekçi ![]() ![]() ![]() Bugün size yolladığım gülleri çok önceden ısmarlayıp, parasını da ödemişti ![]() Hep öyle yapardı zaten ![]() ![]() ![]() Bu çiçekleri size her yıl yollayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rose hıçkırıklar arasında teşekkür ederek telefonu kapadı ![]() “Merhaba sevgilim” diye başlıyordu kart ![]() “Bir yıldır ayrıyız ![]() ![]() Yalnızlığını ve acılarını hissedebiliyorum ![]() Giden sen, kalan ben olsaydım neler çekerdim, kim bilir? Sevgi paylaşıldığında yaşamın tadına doyum olmuyor ![]() Seni kelimelerle anlatılamayacak kadar çok sevdim ![]() Harika bir eştin ![]() ![]() Sadece bir yıldır ayrıyız ![]() Kendini bırakma ![]() Ağlarken bile mutlu olmanı istiyorum ![]() Onun için bundan sonraki yıllarda güller hep kapımızda olacak ![]() Onları kucağına aldığında paylaştığımız mutluluğu ve kutsandığımızı düşün ![]() Seni hep sevdim ![]() Her zaman da seveceğim ![]() Ama yaşamalısın ![]() Devam etmelisin ![]() Lütfen mutluluğu yeniden yakalamaya çalış ![]() Kolay değil, biliyorum ama bir yolunu bulacağına eminim ![]() Güller, senin kapıyı açmadığın güne dek gelmeye devam edecek ![]() O gün çiçekçi beş ayrı zamanda gelip kapıyı çalacak, eve dönüp dönmediğini kontrol edecek ![]() alıntı ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
|