![]() |
Arif Avize : Makronun Dili |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Arif Avize : Makronun DiliMAKRONUN DİLİ ''Hayatla Göz Göze Gelme Sanatı" Arif Avize ![]() Işıklı yağmurlar ki içimize yağar, korku notalaşır hayatın hüzünlü senfonisinde ![]() ![]() Kalbim Artık Yalnız Değil ![]() Hep Beyaz Bir Bahara Hazırlanır Benim Yalnızlıklarım ![]() ![]() Ey Boşluğu Ören Ankebut, Yüreğim Sallanıyor ![]() Bütün Maharetinle, Kalbimi Tut ![]() ![]() Gecelere Soluk Soluğa Güneşler Çağırdım,Uykular Çağırdım Gizlediğim Yorgunluklardan ![]() ![]() Kalbimin Etrafını, ayakların Kuşatacak Ne Olur Yıkma Vakit Var, Bu Yürek Biraz Daha Atacak ![]() ![]() Zırhını Kuşanmış Ötelere Gidiyorsun, Sarmal Düşlere Sarılıp, Hoşça kal mı Diyorsun? ![]() ![]() Tozlanır Bazan Hayat, Uçup Gider Toprağa Rüzgarın Ardı Sıra Tabiat Şekillenir, Erişilir Büyük Sırra… ![]() Doyasıya Yaşamak, sonsuzluğun Ritminde Öteleri Aramak, Işığın Bitiminde ![]() ![]() İzlerine Dokunup, Yürüyordu Gece Elleri Boşluğa Tutunmuş Farkında Olmadan, Kendini Arıyor Gizlice ![]() ![]() Yüreğimizdir Belki, Sıkıca Tutunduğumuz Sıcak Gülüşlere Bezenip Ebededir Yolculuğumuz ![]() ![]() Ne Olur Bende Kalsın, Senden Aşk Dolu Bir İz O Nazik Ellerinle Resmini Ruhuma Çiz ![]() ![]() İşleyip Gider Kaybedilen Zamanlar, Varlık İşte O Zaman Anlar Nakşedilmiş Bütün O Rüyada Yaşananlar ![]() ![]() Telaşını Taşırsın Zerre kadar Lokmanın Açılmış Sana Karanfil, Duruyor Bak sebil ![]() ![]() Kalbimde Derince Bir Çizgi, Avuçlarımda Binlerce Sevgi, Sana uzanıyor Kucak Kucak, Hayalin Hala Diri O kadar da Sıcak ![]() Uğurunu Taşıdın O Eşsiz Mücevhere Ulaştın Çaba Verip Yürek Denen Cevhere ![]() ![]() Işıklar Dökülür Karanlığın Koynuna Zerafetin İşlenir Eğilen Boynuna ![]() ![]() Sonsuzluğun Sonu Gergefsiz İşlenir, Kaderin Oyunu Hayatlara Fişlenir ![]() ![]() Uzanmış Karanlığın Gövdesine Işıklar, Arada Sırlı Sırça Bakınca Görünüyor, Kalbin İki Parça ![]() ![]() Zıpkın Kanatlarınla Üzerine Konduğun Papatyanın Yaprağına Yapışmış Bir Can Duruyor, Senin Gibi Onun da Kalbi Vuruyor ![]() ![]() Ölmeden Ölmeli ki Güzellik Tadına Varmalı Hayatın Sonsuza Giden Yaratığın, Hamurunda Bu Özellik ![]()
![]() |
|